PREDOSETIO DA ĆE UMRETI: Marinko Rokvić je neposredno pre smrti, obišao OVAJ manastir!

Autor:

Zabava

10.11.2021

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Estradu je šokirala vest da je Marinko Rokvić iznenada preminuo u 68. godini života, jer niko nije ni znao da je bio teško bolestan.

Republika

Foto: Wikipedia/Jeje42

Marinko Rokvić

Vest da je Marinko Rokvić iznenada preminuo šokirala je javnost, jer niko nije ni znao da je bio teško bolestan. Pevač je preminuo iznenada u 68. godini života.

U novembru prošle godine Marinko je hitno operisan zbog ciste u stomaku, međutim, tada su doktori otkrili da pevač boluje i od raka pankreasa te su prognoze od startu bile loše. Marinko je uvek bio jak i spreman da se nosi sa svim nedaćama u životu, pa su i supruga i sinovi poštovali njegovu odluku i nikome nisu pričali o bolesti. 

Republika

Foto: printskrin

Nikola i Marinko Rokvić ispred manastira

 Pevač je tokom lečenja od karcinoma dobio bakteriju sa kojom se borio prethodnih meseci, što je dodatno pogoršalo njegovo zdravstveno stanje, a onda su nastupile i metastaze. Rokvić nije želeo da ide u bolnicu na lečenje, te je sve vreme ležao u svom porodičnom domu, a o njemu je brinula supruga Slavica koja je inače medicinski radnik. Marinko je preminuo na rukama svoje žene u njihovoj kući. Njegovi sinovi bili su van sebe od stresa i tuge, ali je Nikola ipak smogao snage da se obrati javnosti.

-Šta da vam kažem... Teško nam je, nemam reči. Nadam se da razumete našu tugu, bol, a i radost što smo imali takvog oca koji nam je pokazao mnoge stvari, posebno u poslednjih godinu dana dok se borio sa kancerom. Pokazao je čojstvo i junaštvo, spasao je nas od sebe i bio je veliki junak- rekao je stariji Marinkov sin Marko.

Kako Star saznaje, Nikola je učinio sve što je mogao da spase oca, a veliku utehu pronašli su obojica u veri i obilasku čudotvornih manastira.

-Nikola je poslednjih godina postao veliki vernik, što je prihvatio od svog oca. Oni imaju svog duhovnika i često su obilazili manastire širom Srbije. Svaki post su poštovali i obeležavali su sve verske praznike po protokolu. Kada je Marinko saznao da ima tumor pre godinu i po dana, Nikola mu je predložio da odu u manastir Svetog Nektarija na Egini u Grčkoj. Vernici znaju da je čudotvorni Nektarije mnogima pomogao da pobede teške bolesti jer se smatra velikim isceliteljem. Marinko je početkom prošle godine bio u tom manastiru i znam da se po povratku mnogo bolje osećao. Imao je želju da i ove godine ode u manastir Svetog Nektarija, ali zbog bakterije koja je dodatno otežala njegovo stanje, nije smeo na put- otkriva izvor blizak porodici.

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

NIkola daje izjavu o očevoju smrti

Kako govore prijatelji pevača, Marinko je predosetio da mu se kraj bliži, te je nedavno snimio pesmu naziva koji slama dušu „Te noći kada umrem, kada se stare ljubavi vrate, te noći neka me njenom pesmom isprate”.

Marinkova pesma još nije objavljena, ali će je porodica pustiti u javnost kada budu smatrali da je trenutak za to.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Marinko je pred smrt napisao pesmu

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading