NADA TOPČAGIĆ ZABRINUTA ZA MERIMU NJEGOMIR! Jezivo je, strah mi se uvukao u kosti, NIJE DOBRO UOPŠTE!

Autor:

Zabava

10.11.2021

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o bolesti Nade Topčagić potresla je javnost, a Nada Topčagić je otkrila detalje zdravstvenog stanja pevačice.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, E-Stock

Nada Topčagić o Merimi Njegomir

Javnost nije stigla da se oporavi od vesti da je pevač narodne muzike Marinko Rokvić preminuo, usledio je novi šok. Naime, vest o bolesti Merime Njegomir uzdrmala je ne samo javnost, već i celu estradu, a pevačica Nada Topčagić ne krije da je veoma zabrinuta za dogogodišnju prijateljicu, te je otkrila detalje zdravstvenog stanja Merime:

- Ma znam da nije dobro uopšte. Jezivo je, strah mi se neki uvukao u kosti. I Merima i Marinko su moja generacija, godinama smo spasavali naše karijere i prošli smo sve i svašta zajedno. Potresena sam i nije mi ni do čega - rekla je Nada Topčagić i dodala:

 

 

- Čula sam se sa njom nešto jako kratko, zvala me je i više ne. Šaljem joj poruke, ali odgovora nema. Verovatno nema snage. Mnogo mi je žao. Utučena sam i nigde mi se ne ide i ništa mi se ne radi. Molim se Bogu za nju - rekla je Nada za Star.

Podsetimo, nedavno je otkriveno da pevačica narodne muzike, Merima Njegomir, boluje od težeg oblika karcinoma.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading