LEPA LUKIĆ SA KNEDLOM U GRLU O MERIMI NJEGOMIR! Pevačica nije izdržala pa se rasplakala: VOLIM JE NAJVIŠE!

Autor:

Zabava

10.11.2021

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je u javnosti procurila informacija da je legendarna pevačica narodne muzike, Merima Njegomir, teško bolesna, mnogi su se zababrinuli za njeno stanje, te joj uputili brojne reči podrške, a među njima i njena prijateljica i koleginica Lepa Lukić.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, D. Kadić

Lepa Lukić o Merimi Njegomir

Jedna od najpoznatijih pevačica narodne i izvorne muzike jeste Merima Njegomir, a njene pesme se neretko pevaju u svim prilikama. Pevačica se povukla iz medija i javnosti, sklonila sa estradne javne scene, ali nažalost, ne na kratak period i samovoljno. Naime, pevačica je nedavno otkrila da je teško bolesna, te se bori sa teškim oblikom tumora. 

- Ne osećam se dobro. Ne mogu zaista da pričam, a kamoli tek o toj temi. Puna mi je kuća, tu mi je porodica, uz mene su svi, a prvenstveno moja porodica - rekla je Merima Njegomir za Pink.rs.

Njena dugogodišnja saradnica, koleginica i prijateljica, Lepa Lukić, ne krije da ju je potresla vest o bolesti Merime Njegomir, te je za portal Republika.rs otkrila da li se sa pevačicom čula i zna li nešto više o njenom stanju.

- Ja nju najviše volim na svetu. Znam da je bolesna, najviše bih volela da ozdravi. Teško mi je, odlaze sve veličine, ja ne znam šta je ovo. Čula sam se jednom sa njom, ali sam se rasplakala, pa mi je njen sin rekao: ''Nemojte gospođo Lepa, nije Vama teže nego meni, niko od nas ne plače pred njom!'', potresla se što mislim na nju, nisam je više uznemiravala - rekla je Lepa Lukić

Kako se navodilo, Merima je navodno pala u krevet po saznanju o bolesti, te nema volje da se bori, što je Lepa Lukić demantovala:

- Ima volje, ja verujem da će se izvući - zaključila je Lepa za Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading