ALEKSANDRA MLADENOVIĆ O PROBLEMIMA SA ALKOHOLOM! Za veče popijem i POLA FLAŠE RAKIJE: MAJKA MI KAŽE DA SAM IZROD U PORODICI!

Autor:

Zabava

10.11.2021

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Mladenović otkriva koliko može rakije da popije za veče! Pevačica je otvorila dušu i ispričala kako izlazi na kraj sa pijanim gostima.

Republika

Foto: youtube.com/IDJTV

Aleksandra Mladenović

Jedna od najpoznatijih mladih folk pevačica sa domaće estrade, Aleksandra Mladenović, otkrila je kako podnosi alkohol. Naime, pevačica otkriva da za veče može da popije i pola litre rakije. Aleksandra je ispričala kako se snalazila pevajući u praznim klubovima, te i kako izlazi na kraj sa pijanim gostima.

-Volim da popijem koju čašicu više. Obožavam rakiju. Majka mi kaže da sam izrod u porodici jer niko sem mene ne pije rakiju. Umem za jedno veče da popijem i pola flaše- otkrila je pevačica, a onda se osvrnula na svoje ponašanje kada popije koju više:

-Nemam ispade da šaljem poruke bivšim momcima. Kada popijem tada sam najveselija, sve volim, grlim i ljubim. Drugarica mi je jednom rekla “Treba češće da budeš pijana”.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aleksandra Mladenović pevačica

Mladenovićeva je priznala i da se ne plaši pijanih gostiju, te da ume da izađe na kraj sa njima.

-Nisam imala neprijatne situacije. Desi se da mi priđe ponekad pijan gost, ali ja to rešavam osmehom i nikad nemam problema. Znam kako funkcioniše pijan čovek, jer sam i ja nekad pijana- rekla je Aleksandra i otkrila da na njen posao nije uticala preterano pandemija koronavirusa.

-Kod mene je situacija odlična, još uvek mi nisu otkazali nijednu svirku. Sledeće nedelje idem na odmor da sebe nagradim jer nisam stala od juna- rekla je pevačica, a onda otkrila i da se dešavalo da peva u praznom klubu :

- Da, dešavalo se ranije i mislim da to nije nikakva sramota. Mislim da se to svima dešavalo… Potpuno mi je svejedno da li je klub pun ili prazan. Sve i da je samo 50 ljudi došlo, tu su zbog mene i ja gledam da ih maksimalno ispoštujem- zaključila je Aleksandra za Informer.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Pevačica pevala u praznom klubu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading