ĆERKA ŽELJKA MITROVIĆA VERENA ZA MILIONERA! Sin ''kralja uranijuma'' nosi sat vredan čitavo BOGATSTVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.11.2021

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Željka Mitrovića, Kristina Mitrović verena je za milionera Iliju, sa kojim svakodnevno uživa širom sveta, a on je sada veliku pažnju privukao skupim detaljem koji poseduje.

Republika

Foto: instagram.com

Kristina Mitrović i njen verenik u Kazahstanu

Ćerka Željka Mitrovića, Kristina Mitrović uživa u ljubavi sa svojim verenikom Ilijom, koji pažnju javnosti privlači pre svega svojim enormnim bogatstvom. Njih dvoje trenutno uživaju u Kazahstanu, a ovakve destinacije neretko posećuju, te uživaju u luksuzu, dok se Kristina svakodnevno budi uz ogromne cvetne aranžmane, voze se skupi automobili, a nose krpice i detalji vredni po nekoliko stotina hiljada eura.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/don.czar.sheikh.of.london

Sat dečka Kristine Mitrović

Međutim, sada je brojne reakcije izazvao Ilija, poreklom iz Ukrajine, naslednik ''kralja uranijuma''. Naime, on je na svojoj drušvenoj mreži Instagram podelio fotografiju sata koji poseduje, marke ''Richar Mille'', koji nose najbogatiji muškarci sveta. Cena ovih satova može dostići i neverovatnih nekliko miliona evra, a ovakav kao što Ilija nosi, može dostići i do 700.000 evra, prenosi Telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Inkognito

10.11.2021 22:42

Zar vam ovaj lici na muskarca?!?