VESNA ĐOGANI PREŠLA PREKO SVEGA! Đoletu oprostila aferu, druži mu se sa bivšom ženom, a evo u kako su je prihvatile njegove ĆERKE!

Autor:

Zabava

10.11.2021

08:44

Vesna Đogani je druga supruga popularnog densera Đoleta Đoganija koji sa svojom prvom ženom, Slađom Delibašić, ima dve ćerke, a odnos naslednica sa Vesnom oduvek je intrigirao.

youtube.com/printscreen

Odnos Vesne Đogani sa ćerkama Đoleta Đoganija

Poznati denser Đole Đogani, pre braka sa Vesnom bio je u braku sa Slađom Delibašić sa kojom je Vensa u odličnim odnosima, a sa kojom Đole ima dve ćerke, Silviju i Marinelu, a celokupnu javnost intrigira odnos Vesne i Đoletovih naslednica.

 

 

Naime, ako je verovati društvenim mrežama i objavama na istim, Vesna Đogani i Silvija imaju odličan odnos, a i jedna i druga neretko objavljuju zajedničke fotografije. Silvija je takođe krenula stopama svojih roditelja i oprobala se u muzičkim vodama, a pored Slađe i Đoleta, veliku joj podršku pruža i Vesna.

 

 

Nedavno je Silvija Đogani nakon skandala koji je izbio posle emisije ''Paparaco lov'' u kojoj je Đole navodno uhvaćen u prevari, prokomentarisala aferu, te dodala da je sa ocem i njegovom drugom ženom u odličnim odnosima.

- Naravno da je to došlo do mene, čula sam se s tatom i znala sam da je u pitanju glupost. Mene to ne dotiče, a volela bih da i njih sve manje uznemiravaju takve stvari - rekla je pevačica za "Kurir".

 

Komentari (0)

Loading