ĆERKA MERIME NJEGOMIR RASPLAKALA NACIJU! Emotivnom porukom čestitala rođendan teško bolesnoj majci: NE ZNAM GDE BIH BILA DA NISAM RASLA UZ TVOJU SNAGU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.11.2021

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Merima Njegomir teško je bolesna i zdravstveno stanje joj se pogoršava, a vest o tome je pogodila celokupnu javnost. Merima je juče proslavila svoj 68. rođendan, a tim povodom se oglasila i njena ćerka Jelena,

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Merima Njegomir bolesna

Poznata pevačica narodne muzike, Merima Njegomir, povukla se iz javnosti i medijskog života, a razlog te odluke nije ni malo lep. Naime, Merima je u teškom zdravstvenom stanju i bori se sa teškim oblikom tumora.

 

 

Juče je legendarna pevačica proslavila svoj 68. rođendan, a tom prilikom se oglasila njena ćerka Jelena Njegomir emotivnom porukom i video snimkom, koji je mnoge rasplakao.

- Ne znam šta bi bilo da me od malena nisi učila da se jedino ljubav deljenjem umnožava. Kako bi bilo da mi nisi u svaku poru usadila da je davanje ujedno i primanje. Kakav bi moj život sada bio da mi svojim životom nisi pokazala da se hrabrost uvek isplati i da pratim svoje srce kao jedinu putanju. Da nemoguće ne postoji kad postoji jaka volja. Ne znam gde bih bila da nisam rasla uz tvoju snagu. Ali znam da se niko od nas ne bi desio da se ti nisi rodila tog jednog devetog novembra. Srećan rođendan mom najboljem prijatelju. Najboljoj mami na svetu - poručila je Jelena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sla

10.11.2021 17:12

Ko to zna je li "teški oblik". Sram ga bilo, Neka se ova divna žena leči i veruje u dobro, da ne strada pre od ovakvih naslova

Odgovori 14 4