TUGU ZBOG RASKIDA SA DRAŠKOM ZALEČILA U NJEMU! Stanivukovićeva bivša u provodu sa OVOM poznatom facom, totalno okrenula novi LIST! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.10.2021

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kada je počela afera Kristina Beronja se povukla sa društvenih mreža i nije se oglašavala, ali sada je sa poslednjom objavom podigla javnost na noge, a mnogi su se začudili.

Republika

Foto: prinstscreen

Kristina prebolela Draška

O skandalu čiji su glavni akteri Tanja Savić i političar Draško Stanivuković, već danima  ruji ceo region, i dok svi neprestano pričaju u njihovoj aferi, mnogi se pitaju gde je Draškova devojka, sa kojom je nedavno uživao u ljubavi.

Od kada je počela afera Kristina Beronja se povukla sa društvenih mreža i nije se oglašavala, ali novom objavom na Instagram profilu šokirala je sve, te su mnogi konstatovali, da je Beronjeva uspešno zalečila rane.

Foto: prinstscreen

Kristina Beronja u provodu sa Breninim sinom

Naime, Kristina je postavila video na kome se vidi kako se provodi u društvu Viktora Živojinovića, sina Lepe Brene, njih dvoje su pili vino i uživali u provodu u jednoj gradskoj kafani. Njih dvoje su ovom objavom digli prašinu, te su odmah krenule spekulacije, da između njih ima nešto više od prijateljstva, zbog činjenice da oboje sada trenutno nemaju partnere.

Povodom ljubavne afere Tanje i Draška, prašina se još nije slegla, a pevačica prilikom davanja izjava medijima, nije ni potvrdila glasine, a ni porekla, čime je svima dodatno stavila crv sumnje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading