ŠAŠIĆEVA BIVŠA BACILA OKO NA DEJANA! Katarina Lazic istrajna u nameri da SMOTA zadrugara, pa mu poručila: MOĆIĆEŠ DA BIRAŠ KAD IZAĐEŠ! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.10.2021

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazićeva je Instagram storiju, podelila nekoliko objava, vezanih za Dejana Dragojevića, stavljajući u prvi plan da je njegovo ponašanje prema ženama izvanvredno.

Republika

Foto: printscreen

Katarina Lazić bacila oko na Dejana Dragojevića

Katarina Lazić dospela je u žižu javnosti, zbog i više nego burne veze sa pevačem Željkom Šašiće, dok su mnogi mislili da su oni okončali vezu bez mnogo teških reči, onda je klupko krenuo da se obmotava, te su u javnost isplivali skandalozni detalji ove romanse. Ova poznata šminkerka i model, otvorila je svojevremeno dušu za šire mase, te je priznala, da je čak bila i na korak da digne ruku na sebe, zbog veze sa popularnim pevačem.

Sada nakon što se bura stišala na radost svih, izgleda da je Katarina uspela da zaleči rane, te nakon celog haosa, koji je doživela, ponovo počinje da obraća pažnju na jači pol.

Naime, Lazićeva je Instagram storiju, podelila nekoliko objava, vezanih za Dejana Dragojevića, ističući da je pohvalno, što zadrugar na taj način iskazuje emocije, a takođe nije krila i da nije samo ona jedina bacila oko na njega.

Republika

Foto: printscreen

Katarina Lazić pohvalila Dejana

- Meni je ovaj momak faca bre sa ovim suzama i emocijama! Nikad me ovo ne bi gušilo, šta je ovim ženama, koga loži bre da ga neko zajebava!? Meni je da sam nekom centar sveta, afrodizijak najjači - napisala je Katarina, a onda u sledećem storiju je otkrila da se mnogobrojne devojke interesuju za Dragojevića:

Republika

Foto: printscreen

Katarina Lazić zadivljena Dejanom

- U muškarci, kakve su mi sve mačke poslale poruke! Tako da, svaka normalna i pametna žena, koja je svesna sebe i svoje vrednosti, neće da je neki slinavko zajebava! Muškarac bre treba da plače, da te voli ko Boga, da ti prizns emocije. Dejane kad izađes moćićeš da biraš!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading