LJUBAVI, SA ŠIJANOM NEĆE BITI, MENI JE ŽAO TEBE! Kleopatra je prorekla JEZIVU SUDBINU Goce Božinovske: Rekla mi je da ne vidi Zorana među živima

Autor:

Zabava

25.10.2021

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Goca Božinovska najpre bila jako skeptična po pitanju proricanja sudbine, na kraju ju je zadesila baš takva sudbina.

Republika

Foto: ST/D. Kadić, pixabay

Goca Božinovska išla kod gatare

Poznate ličnosti, kao i osobe koje nemaju dodirnih tačaka sa popularnošću, često u kriznim životnim situacijsma, odlučuju da pomoć potraže od onih, koji im i ne mogu toliko pomoći, ali ih mogu lišiti bogastva. Većina estradnih zvezda se okretalo raznoraznim vračarama, a među njima i Goca Božinovska, koja je takođe mnogo novca potrošila na savete vidovitih starica, ali za razliku od drugih ona tvrdi, da je imala sreće samo sa jednom, koja joj je prorekla sve do sitnih detalja, šta će joj se dešavati u narednom periodu:

- Bila sam kod Kleopatre kada sam imala 30 godina, ta žena zaista zna da ti kaže bukvalno sve što će ti se dešavati u budućnosti. Meni je svašta pogodila, da čovek ne poveruje. Rekla mi je stvari koje su se apsolutno tako desile. Baš sve što je rekla, tako je i bilo. I ružno i lepo. Samo mi je ona sve pogodila, a ostali... Okači mačku o rep - ispričala je pre nekoliko godina Goca, kako prenosi Scandal.

- Iskreno, nisam verovala u to, ali eto u sve sam se vremenom uverila. Dok sam bila u braku sa Zoranom, otkrila mi je da vidi kraj sa njim, da joj je jako žao što će takvom lepotanu kao što je on desiti ono najgore, i da ge ne vidi među živima. Mada ja sam tada već načula da je on sa nekim ljudima i da će tu biti haosa. Ali opet nisam mogla da verujem da mi je baš tako rekla. Kad se nisam srušila - Ističe Goca, a onda je potom priznala i da joj je bilo predskazano da će u odnosu sa Šijanom doći do kraha:

- "Ljubavi, sa njim niko neće biti, meni je žao tebe, ali tako je. Ali ti vidim i to da te Bog uzdiže, tebe posle svega toga, jer imaš takvu energiju i svi sveci te čuvaju" Savetovala me je da obratim pažnju i da se i sama čuvam svih ljudi sa kojima je on sarađivao. I sve je tako bilo zaista. Ubrzo posle toga tragedija se desila. Moj svet se tada srušio.

Kako je Goca tom prilikom ispričla, šta je Kleopatra videla, to se i obistinilo čak i godinama posle njihvog susreta, iako je pevaćica bila vrlo nepoverljiva po pitanju proricanja:

 

 

- Posle mi je rekla da ću biti jako uspešna u karijeri, da mi vidi neki pehar u ruci, a ja sam se samo nasmejala. Čuj pehar, kakav pehar ja mogu da držim. I stvarno sam dobila Oskar popularnosti. Iskreno, nije mi bilo prijatno dok mi je sve to otkrivala, jer nisam verovala u te stvari. Ja volim da mi neko pogleda u šolju, a kod nje sam otišla iz čiste radoznalosti. ona te gleda u oči i priča ti. Neke stvari koje mi je rekla se i sada dešavaju - ispričala je svojevremno Goca, prenosi Scandal.

 

 

Podsetimo, pored pevačice Goce, Jelena Gerbec je bila stalni posetilac ovih starijih gospođi, te je jednom prilikom, istakla da je nakon svađe koju jde imala sa koleginicom sa estrade, pomoć potražila upravo kod vračare, koje su uložile sve napore da joj skinu "crnu magiju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading