PREMINUO ZORAN KULINA ZOKA U 61. GODINI: Tuga zavladala u porodici, pevači se opraštaju POTRESNIM REČIMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.10.2021

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Kulina Zoka, preminuo je nakon duge i teške bolesti, saznaju mediji, a njegova porodica i prijatelji su i dalje u šoku!

Republika

Foto: Aleksandar Nalbantjan

Poznati pevač preminuo

 

Kako su mediji saznali, muzičar i pevač Zoran Kulina, poznatiji kao Zoka preminuo je juče, tokom večernjih sati. Zoka je skončao život u 61. godini života, u Istočnom Sarajevu, prenose mediji. 

Zoranovi prijatelji i kolege su i dalje u neverici, pa se od njega opraštaju potresnim rečima na društvenim mrežama, a svi će ga pamtiti kao vedrog i nasmejanog čoveka, za kog niko nema nijednu ružnu reč da kaže. 

Republika

Foto: printscreen

Preminuo Zoran Kulina Zoka

 

Kulina je najveći popularnost stekao devedesetih godina prošlog veka, kada je snimio nekoliko albuma posvećenih čuvenoj "gari", a preko noći je stekao ogromnu slavu. Kako prijatelji znaju da kažu, Zoran je bio ,,doktor gare", inače, prvi koji je počeo da je spominje u svojim pesmama u tom obliku. 

Kako prenose portali, Zoran Kulina biće sahranjen u četvrtak, 21. oktobra u Tvrdimićima, u 13 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading