OVAKO IZGLEDA LUKSUZAN STAN ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Ima 5 soba, staklenu terasu, a ovaj DETALJ će vas šokirati! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.10.2021

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović privodi polako sve za useljenje u njen novi stan, u kom će se naći sa njenim dečkom Đorđem Kuljićem.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ovako izgleda stan Anastasije Ražnatović

 

Dečko pevačica Anastasije Ražnatović Đorđe Kuljić otputovao je poslovno za Ameriku, a njegova voljena ostala je u Beogradu, kako bi privela kraju njihove radove na ljubavnog gnezdu u srcu Dorćola, a ekipa ,,Paparaco lova" zabeležila je zanimljive momente njenog jednog dana, ali i kako će izgledati njihova ,,gajba". 

Anastasija je prvo otišla do salona, kako bi joj frizer napravio frizuru, a potom je nastavila u svoj dan koji je imao i više nego dovoljno obaveza. Pevačica je kasnije produžila u porodičnu velelepnu vilu u Ljutice Bogdana, posle čega se uputila na jedan gradski događaj, gde se opustila sa prijateljima.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anastasija Ražnatović kod kuće

 

Sledećeg dana Anastasija je krenula u pohod na male sitnice kojima će oplemeniti zajednički stan, ali i kako bi proverila kako teku radovi, jer Ražnatovićeva želi da bude sve spremno za useljenje i pre nego što se Đorđe vrati iz Amerike. Poznato je da je Đorđe želeo da Anastasija krene sa njim, ali je ona donela odluku da ostane, zbog toga što je želela da nadgleda sve radove kako bi sve ispalo onako kako su i planirali.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anastasija Ražnatović u novom stanu

 

- Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Imaju pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu. Nameštaj su odavno izabrali, renovirali su kuhinju i sada uživaju - rekao je izvor nedavno za medije.

.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dera

21.10.2021 08:01

A odakle joj pare? Tako mlada a bogata.

Istina

21.10.2021 12:12

Imase mozese,jos ima zalihe od naftnih izvora 90tih.

Isabella Ethan

22.10.2021 05:40

Moje ime je Anna Andreeva, želim brzo reći svijetu da na internetu postoji prava magija koja je jaka i stvarna. Zove se dr. Alaba. Nedavno mi je pomogao da ponovno uspostavim odnos sa suprugom koji me napustio. Kad sam bila trudna, kontaktirala sam dr. Alabu. Bacio je ljubavnu čaroliju na mene i mog supruga, koji je rekao da mi više nije u rodu, nazvao me i počeo moliti da se vratim. Sada se vratio s toliko ljubavi i brige. Danas sa zadovoljstvom mogu izvijestiti da ovaj kotač ima moć vratiti narušenu vezu. Jer sad sam sretna sa svojim mužem. Za sve koji čitaju ovaj članak i trebaju im pomoć, Dralaba također može ponuditi bilo koju vrstu pomoći, poput liječenja svih vrsta bolesti, dobivanja sudskog spora, problema s trudnoćom, duhovne zaštite i još mnogo toga. Možete ga kontaktirati putem njegove e-pošte dralaba3000@gmail.com nazvati ili ga dodati na WhatsApp / viber s njegovim telefonskim brojem +1 (580) 373-2215 Ne odustajte od osobe koju zaista volite?