MARINU TUCAKOVIĆ MALTRETIRALA POZNATA PEVAČICA: Poslednjih 10 godina trpela MUČNU TORTURU, htela je da je OPELJEŠI! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.10.2021

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinu Tucaković poslednjih godina maltretirala poznata pevačica, kantautorka trpela mučnu torturu.

Republika

Foto: ST/V. Lukić, pixabay

Marinu Tucaković maltretirala pevačica

 

Nakon smrti kantautorke Marine Tucaković isplivale su jezivi detalji o njenom životu, kao i o pevačici koja ju je poslednjih godina žestoko maltretirala i uznemiravala. Naime, kako su saznali mediji, Marina je godinama pred kraj života trpela torturu jedne pevačice, koja je pokušavala da kantautorki izvuče novac. 

Pošto nije imala uspeha sa novim albumom, ta pevačica je najpre pozvala Marinu i tražila joj da joj vrati sve pare – započinje izvor Scandala! i dodaje:

Žalila se da su pesme katastrofa, da se ne vrte ni na radiju, a o nastupima nema ni govora. Za sve je krivila Marinu kao da je ona žena mogla uvek da garantuje da će sve što napiše da bude bomba. Siktala je: Dala sam ti pare unapred, na šta ovo liči?! Videćeš ti svog Boga, uništiću te – prepričava izvor i dodaje:

Republika

Foto: printscreen

Marina Tucaković preminula

 

– Marina nije znala šta da radi i kako da je se otarasi, a opet nikom nije htela ni da se požali. Uvek je saslušala tu pevačicu i obećala joj da će joj odraditi dve ili tri pesme gratis, samo da je skine s grbače. I tako je i bilo, ubrzo joj je poklonila dve pesme koje su zaista bile dobre i dobro su prošle, međutim, ta pevačica nikad nije postala zvezda. Znaju mnogi za nju, ali njena karijera nije ništa specijalno – završava izvor za Scandal!.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading