NI SAME SEBE NE PREPOZNAJU NA STARIM SLIKAMA: One se nisu promenile, već su izmenile LIČNI OPIS (VIDEO)

Autor: MAŠA KOMATINA

Zabava

12.10.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugradnja silikona i estetske korekcije prilično su česte na estradi, a posebnu pažnju su privlačile zadrugarke koje su ih uradile, ekipa portala Republike.rs je iz tog razloga odlučila da se pozabavi ovim sve učestalijim trendom među poznatim ličnostima.

Republika

Foto: Printscreen/instagram.com/YouTube/Zadruga Official

 

Ugradnja silikona i estetske korekcije prilično su česte na estradi, a posebnu pažnju su privlačile zadrugarke koje su ih uradile. Učesnice rijaliti programa "Zadruga" stalno se međusobno takmiče koja je lepša ili atraktivnja. Svojim fizičkim izgledom često se trude da privuku pažnju svojih cimera, a koji deo tela su radile neke od najpoznatijih zadrugarki, koliko su novca dale na estetke korekcije i zašto su se odlučile na taj potez otkriva vam ekipa našeg portala "Republika.rs".

Maja Marinković, Ana Korać, Aleksandra Nikolić, Nataša Radan, Stanija Dobrojević, Aleksandra Subotić, Irma Sjeranić i Iva Grgurić samo su neke od učesnica rijalitija koje su svoje telo obogatile silikonima.

 

 

Ana Korać i Maja Marinković su kao bliznakinje

Bivše zadrugarke Maja Marinković i Ana Korać ljute su suparnice ovih dana sukobljavaju se jače nego ikada. Obe su potpuno promenile svoj lični opis, a jedna od najvećih tački njihovog sukoba definitivno je činjenica da su njih dve praktično preslikane, te da izgledaju apsolutno identično.  Naime, starleta Ana Korać ne krije da je podložna plastičnim operacijama i da voli da ulaže u svoj izgled, a navodno je u sebe uložila čak 20.000 evra. Ana je na sebi uradila grudi, zadnjicu, izvadila je rebra, ne bi li smanjila struk, podigla jagodice, uradila mačije oči. Nakon ovih silnih opercija, Ana Korać ne izgleda ni približno kao kada se prvi put pojavila u "Zadruzi". Sa druge strane, ni Maja Marinković nije štedela na svom izgledu, a jedna od poslednjih operacija koje je uradila jeste uvećanje grudi. Naime, ona je u svije grudi dodala 700 kubika, nakon čega je pretrpela nesnosne bolove.

 

 

 

Stanija Dobrojević priznala šta je sve uradila na sebi

Starleta Stanija Dobrojević neretko dobija pitanja gde je radila usne, grudi i zadnjicu, a s obzirom na to kako izgleda to zaista nije čudno. Ipak starleta je još davno priznala da je uradila silikone u grudima tako da savršeno odgovaraju njenoj građi tela, te da je od tad i mnogo srećnija i da se oseća ženstvenije. Iako se nije libila da prizna da je uradila grudi i usne, te da je njima savršeno zadovoljna, starleta trdi da je njena zadnjica prava, te da je za njen izgled zaslužno samo vežbanje.

Ivana Krunić nije imala ni jednu operaciju

Sa druge strane imamo i poznate ličnosti, koje nisu potklekle pod trendom estetskih korekcija, a jedna od njih je Ivana Krunić. Ova poznata pevačica koja je slavu stekla pevajući u poznatoj grupi "Luna" se uvek trudila da ka uspehu ide zahvaljujući glasu, te i sada nakon nekoliko godina na estradi, ona i dalje može da se pohvali totalno prirodnim izgledom.

Jedna od poznatih ličnosti sa naše scene koja se nikad nije libila da otvoreno priča o plastičnim operacijama je bivša učesnica "ZadrugeŽana Đorđević, koja je u razgovoru sa novinarima portala Republike.rs otvoreno priznala da za nju operacije predstavljaju hobi, i da ona tu ne vidi ništa strašno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading