IVAN MARINKOVIĆ VEĆ PREKRŠIO ZABRANU PRILASKA! Nakon sinoćne drame, rijaliti igrač morao HITNO DO VERENICE, a OVO je RAZLOG!

Autor:

Zabava

12.10.2021

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako im je policija uz konsultaciju sa tužiocem posle fizičkog obračuna izrekla obostranu zabranu prilaska, Ivan je danas prekršio te je otišao hitno do verenice, a razlog je njihov zajednički kućni ljubimac.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ivan Marinković ne može bez verenice

Sinoć se odigrala prava drama na Novom Beogradu između Ivana Marinkovića i njegove verenice Jelene Ilić, ta priča na svu sreću nije imala nesrećan epilog, te je na kraju Ivan koji je bio nspadnut od Jelene, prošao sa msnjim posekotinama na ruci.

Foto: printscreen

Ivana Marinkovića povredila verenica

Iako im je policija uz konsultaciju sa tužiocem posle fizičkog obračuna izrekla obostranu zabranu prilaska, a naloženo je i navodno da Ivan mora da napustu stan, par ih nije poslušao, te je Ivan danas prekršio zabranu.

Foto: printscreen

Ivan Marinković se oglasio

Ivan je već danas prekršio zabranu, a kako tvrdi razlog je bio njihov zajednički kućni ljubinac, i tu on ne vidi da je bilo šta strašno, te se tim povodom i oglasio na Instagramu.

Podsećamo, komšije su prijavile da se u stanu u kome žive Ivan i Jelena kao podstanari čuje buka i svađa, te da su na hodniku zatekle lokvu krvi. Ivan Marinković je najpre verenici Jeleni Ilić navodno zadao tri-četiri udarca otvorenom šakom, šamarao je, a ona njemu ubodnu ranu makazama u predelu leve podlaktice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading