MINA KOSTIĆ GLASOM VOĐENA KA MANASTIRU: Pevačica otkrila detalj života koji ledi krv u žilama!

Autor:

Zabava

03.09.2021

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Mina Kostić uvek je bila iskrena i rado je govorila o stvarima iz života, što lepim što onim malo tužnijim, tako je i ovaj put otkrila svoje dalje planove na poslovnom planu, ali i jedan detalj koji je malo ko znao iz njenog života, a koji je sve ostavio bez daha.

Republika

Foto: Republika

Minu Kostić vodio glas ka manastiru

Pevačica Mina Kostić poznata je po brojnim hitovima i albumima koje je napravila tokom dugogodišnje karijere, a sada je odlučila da snimi duer sa pevačem popularne grupe ''Tvins'' koja je bila jedna od najpoznatijih devedesetih godina, prenosi Kurir.

Republika

Foto: youtube.com

Tvins i Mina planiraju saradnju

- Ja se sa Tvinsom znam od ranije, spojile su nam se energije i on meni kaže: "Ja ti se udvaram ceo život i ništa" - otrkila je Mina i navela kako planira da nastavi saradnju sa Tvinsom.

- On mi je kazao to u šali, on se stalno šali na tu temu, i ja sam to tako shvatala - kaže Mina, koja je otkrila šta radi kada joj se neko udvara sa estrade:

- Ja se napravim luda kad mi se neko udvara sa estrade. Poštujem svoje kolege, bolje imati nekog ko je u tvom poslu, nekako više razumeju - izjavila je Mina koja ne krije da je uvek otvorena za prave ljude i one slične njoj.

Republika

Foto: instagram.com/minakostic_official

Mina Kostić ne krije da je uvek otvorena za nove ljude

 

- To se desi ili se ne desi. Imala sam vezu posle Igora i bilo mi je sve super i ja sam bila srećna. Mi smo se razišli bez ijedne reči sa njegove strane - rekla je Mina.

Pevačica je otkrila i da od tada sluša samo svoj instikt, pa je otkrila i jedan detalj iz svog života koje je mnoge iznenadio i ostavio bez daha.

- Preko dana sam spavala i sanjala sam glas u snu i ukazao mi se put i ja ga vidim i znam da mi je to poznat put ka manastiru Rakovica i samo čujem glas koji mi kaže da idem tamo. Ja sam samo ustala, prekrstila i otišla sam tamo. To je verovatno bila neka poruka - kaže Mina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading