STANJE MU SE POGORŠAVA, SAD SVE ZAVISI OD KISEONIKA: Lane Gutović sve lošije, otkriveno kako se tako brzo razvila bolest!

Autor:

Zabava

18.08.2021

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš proslavljeni glumac Milan Lane Gutović u petak je hitno hospitalizovan na Vojno-medicinsku akademiju i stavljen na kiseonik, nakon čega mu se stanje naglo pogoršalo, te su ga odmah prebacili na odeljenje intenzivne nege. Lane se sada oglasio i otkrio kakvo mu je zdravstveno stanje.

Republika

Foto: ST/A. NALBANTJAN, Tanjug/A. Gavrilović

MIlan Lane Gutović zavisi od kiseonika

 

Poznati glumac Milan Lane Gutović primljen je krajem prošle nedelje na Vojno-medicinsku akademiju (VMA) zbog sumnje na Korona virus, kako su nalazi pokazali da je negativan na virus, prema analizama pluća pretpostavlja se da ima postkovid sindrom, prenosi Telegraf.

Gutović je odmah stavljen na haj flou masku preko koje dobija kiseonik, a navodi se da njegov život trenutno zavisi od toga. Inače, glumac je hronični bolesnik i ima ugrađene stentove.

- Zavisi od velikog protoka kiseonika - kaže izvor, pa dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/N1

MIlan Lane Gutović hronični je bolesnik, a stanje mu se naglo pogoršalo od dana hospitalizacije

 

- Ono što sada možemo da kažemo jeste da ima promene na plućima koje ukazuju na tip postkovida, ili komplikacije Kovida.

Na pitanje kada je glumac imao Korona virus, izvor Telegrafa nije znao da da odgovor.

- To ne znamo. Verovatno se lečio kod kuće ili negde privatno bez testiranja. Inače, posle desetak dana od početka bolesti test može da bude negativan - i otkriva da Lane, nažalost, ne izgleda uopšte dobro, te da je bolest brzo dovela do negativnih promena.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

MIlan Lane Gutović oglasio se kratkom porukom i dao odgovor na pitanje o svom zdravstvenom stanju

Lane Gutović se oglasio na kratko preko poruke i samo rekao jednu stvar:

- Lekari znaju, a ne ja - napisao je Gutović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vladan

19.08.2021 07:58

Pozovite dr Miodraga Živkovića . Rešenje za Gutovića je samo hiperbarični kiseonik. Žalosno je da dr R koji je načelnik centra z hipererbaričnu medicinu VMA nije dao Gutovića u hiperbaričnu komoru. LP

Korona

19.08.2021 08:25

Svi smo imali koronu, samo neki to nisu znali. Problem je šta je s njom sve ušlo u telo, a nauci su zabranili da to istraži.