NOVI DETALJI POGIBIJE ŠABANA I MIRSADA BACAJU SENKU NA SVE: Porodica sumnja da ih je neko pratio od hotela do auto-puta, KAMERE SVE RAZREŠILE?

Autor:

Zabava

29.07.2021

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni pevač narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je pre više od dve godine u saobraćajnoj nesreći, a slučaj protiv Turčina Alsina Leventa konstantno se odlaže. Žena pokojnog Šabana sada je iznela i detalje koji menjaju tok suđenja

RepublikaFoto: facebook.com/Mirsad Keric
Šaban i Mirsad

Vest  koja je tog 16. februara mnogima zaledila krv u žilama, bila je ona u kojoj je kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo.

Prošlo je više od dve godine od tragične nesreće, u kojoj je, pored Šabana, život izgubio i njegov klavijaturista i prijatelj Mirsad Kerić, koji je upravljao vozilom.

Supruga Šabanovog klavijaturiste, i vozača u ovom slučaju, Ružica Kerić sada se oglasila sa novim informacijama.

Ona je najpre iznela svoje razočarenje zbog činjenice da je Turčinu, Alsinu Leventu koji je izazvao sudar, suđenje ponovo pomereno, ovoga puta za janauar naredne godine:

- Ja sam sada zaista ljuta, zvala sam sve redom pa sam došla i do glavnog sudije, a on mi je rekao da bi suđenje trebalo da bude u septembru ili oktobru. Sada sam baš šokirana što su pomerili suđenje, a posebno sam ljuta što su tu informaciju prvo dobili mediji, a ne porodice nastradalih. Ne smem previše da se nerviram, ipak ja imam troje dece na koje moram da mislim i da ih pazim. Ja danas više nikome ne verujem, ni sudu, ni policiji. Odlučila sam da sa Državnog suda idem na Viši sud. Imam neke informacije koje želim da istražim. Neću nikoga da optužujem bez dokaza, ali ću zahtevati od javnih tužioca da istražuju - navodi supruga Šabanovog prijatelja koja tvrdi da je Turčin dao izjavu, zahvaljujući kojoj ga ne terete:

- Taj Turčin je već dao izjavu, dobro je sve odglumio da mu je žao, a to je na njegovu radost, a na našu žalost. Ja sam tražila da se izuzmu sve kamere ispred hotela da ih ja pregledam, da se utvrdi da li je tu bilo još nekih sumnjivih automobila, da li je neko pratio Mirsadov auto? Mirsa je bio iskusan vozač i nikada nije pravio grešku. Iskreno govoreći za mog Mirsada i nema ko da se bori osim mene i njegove dece - navela je Ružica koja tvrdi da se redovno čuje sa Gordanom Šaulić koja je takođe očajna, jer se suđenje odlaže, kao i da planira da na prvo ročište dođe sa celom porodicom, prenosi Srbijadanas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dača

30.07.2021 02:14

Kad se to desilo rekao sam u nekim komentarima odmah, da ćete videti nemački sud kako će sve da gurne pod tepih i ljudi su verovali u suprotno. Ne znate kako u Nemačkoj stvari funkcionišu... pa lobi i pare i slučaj završen