(FOTO) MAJA I JANJUŠ SE SASTAJU U BUDVI: Isplivao DOKAZ koji neće moći da demantuju, košarkaš trči u zagrljaj BIVŠE sa sve ĆERKOM!

Autor:

Zadruga

29.07.2021

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja će provesti leto sa Janjušem i Krunom?

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

Marko Janjušević Janjuš prošle noći izašao je u noćni život u Beogradu, a njemu su pravili društvu cimeri iz rijalitija ,,Zadruga 4 i 3". Međutim, nakon što je jutro svanulo, njemu je došlo da sa njegovom ćerkom Krunom ode na crnogorsko primorje, gde će provesti vrele letnje dane, što je sve iznenadilo.

Podsetimo, da Janjuš potiče iz Crne Gore i da mu porodica dole ima kuću, ali izgleda da on ima probleme sa njima, budući da neće odsesti kod njih, pa je smeštaj odlučio da potraži u Budvi. I to ni manje, ni više nego u gradu gde mu se nalazi trenutno njegova bivša devojka Maja Marinković.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

Maja je prethodnih nedelju dana u Crnoj Gori u Budvi, gde se provodi za sve pare, a izgleda da joj uskoro dolazi i bivši. Možda je Janjuša na ovaj korak podstakla ljubav i pomirenje Dragane Mitar i Edisa Eda Fetića, sa kojima je lumpovao do ranih jutarnjih sati.

Janjuš je na Instagram profilu okačio stori, na kom je potražio pomoć od pratilaca da mu pomognu oko pronalaženja smeštaja u centru Budve, gde su sva gradska dešavanja i smeštena.

Treba mi dobar smeštaj u Budvi za mene i Krunu, da je u centru, od nedelje, cena nije problem, mislim jeste, ali ono... - napisao je Janjuš na Instagram profilu.

Foto: instagram.com
Janjuš ide u Budvu

Ostaje nam da vidimo da li će se Maja i Janjuš sresti na crnogorskom primorju ili će se potruditi da se zaobiđu u širokom luku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Duksi

29.07.2021 16:57

Javite im da je Zadruga 4 završena.

Stefan Rolj

30.07.2021 10:23

Pre svega, Janjuš nije iz Crne Gore, nego iz Prijepolja, koje je u Srbiji . Još odvratnije su insinuacije koje pokazuju želju da se Janjušu desi zlo, odnosno da se pomiri sa Majom.