(FOTO) SVI ZNAJU JOVANU, a pogledajte kakva je brutalna lepotica prva supruga Željka Joksimovića!

Autor:

Zabava

01.03.2021

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte kakva je crnokosa lepotica prva supruga Željka Joksimovića!

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Željko i Jovana

Pevač Željko Joksimović u skladnom je braku sa voditeljkom Jovanom Joksimović već sedam godina. Njih dvoje dobili su sina Kostu 2014. godine, a zatim i ćerke blliznakinje Anu i Srnu 2017. godine.

Pre braka sa Jovanom, Željko je imao još jedan brak i to pre oko 20 godina. Njegova bivša supruga zove se Vesna i zanosna je crnka, potpuno drugačija od Jovane. Vesna izgleda veoma mladoliko, na slikama koje objavljuje na društvenim mrežama uvek je doterana i izgleda besprekorno. Željko i Vesna iz ove ljubavi dobili su ćerku Minu koja je prava lepotica, a koliko dobro izgleda Vesna svedoči i to što mnogi komentarišu da Mina više deluje kao da joj je sestra, a ne ćerka.

 

 

Mina je nasledila očev talenat za muziku pa je često na društvenim mrežama možemo videti u muzičkom studiu kao i kako peva.

I dok Željko o Vesni ne priča u javnosti, ni ona se u medijima nikada nije oglašavala. Vesna živi životom koji nema veze sa medijima niti javnim eksponiranjem, a sa ćerkom Minom ima veoma blizak odnos.

Istini za volju, ne možemo reći da je Željkova ćerka nasledila lepotu samo od mame, jer i njen tata važi za jednog od najmarkantnijih pevača na našoj estradi.

Jovana nikada nije komentarisala u javnosti bivšu suprugu svom muža, ali je jednom, nedavno, u emisiji “Iz profila”, rekla:

“Mislim da Mina ima divne roditelje – divnu mamu i divnog tatu. Mina je član naše porodice. Ona je tu sa nama. Kao što ima tu toplinu u kući svoje majke, ima je i u našem domu. Znam da ljudi traže senzaciju, ali ovde je nema.”

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading