OTIĆIĆE U ZATVOR?! Darko Lazić bankrotirao: Nema para da plati kaznu, pa moli da mu daju na RATE!

Autor: Kurir

Zabava

01.04.2020

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Darko Lazić u subotu uhvaćen na teritoriji Bogatića kako upravlja autom za vreme policijskog časa izazvala je nezapamćeno negodovanje i burne reakcije ljudi, koji pozivaju nadležne da najstrože kazne bahatog pevača.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Darko Lazić

Većina njih smatra da je folker prevršio svaku meru i da je konačno došlo vreme da bude osuđen na zatvorsku kaznu zbog niza nepoštovanja i grubog kršenja zakona. Za svega nekoliko sata na jednom portalu ovaj članak imao je na hiljade šerovanja na društvenim mrežama i oko 300 komentara uglavnom slične sadržine.

- U zatvor bez suđenja! Zašto samo 150.000 kazne? A gde je zatvor za nekoga ko je toliko bahat da vozi bez vozačke dozvole? Hoće li već jednom otići u zatvor? Ovo je strašno, kakvo plaćanje kazni, nanogice i ostalo? Odmah u zatvor, kao i sve ostale koji ne poštuju državu! Šta još treba da uradi ovaj čovek da bi se stavio iza brave? Bahat i bezobrazan, u zatvor! - samo su neki od komentara.

Osim toga što ljudi masovno pozivaju da Lazić bude hitno i strogo kažnjen, dosta njih konstatovalo je i da pevač uopšte nema vozačku dozvolu, pa im je nejasno kako je upravljao automobilom bez nje. Kurir je proverio ove navode i zaista je tačno da Darko i dalje ne poseduje dozvolu, što je i on sam priznao juče u svojoj izjavi za medije. Ali pokušao je da se izvuče, pa je negirao da je ipak seo za volan i slagao da poštuje mere države.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Darko i Marina

- Prvo bih voleo da kažem da ja ne vozim. Na moju sreću, uvek je tu moj prijatelj i vozač, koji me, dok ja ne budem ponovo imao dozvolu, vozi. Drugo, poštujem policijski čas i sve mere koje je donela naša vlada - kazao je on.

U subotu uveče, kada je policija u Bogatiću zaustavila Lazićev automobil, odmah su mu zatražili posebnu dozvolu za kretanje u vreme policijskog časa, a kada je on rekao da je nema, sproveden je u Prekršajni sud u Šapcu. Kod sudije je na uvid dao ličnu kartu i tada mu je napisana kazna od 150.000 dinara, koju će morati da plati.

Podsetimo, da je od 12 teških saobraćajnih prestupa koje je Lazić napravio u periodu od 2013. do 2015, među kojima su bahata i prebrza vožnja, neposedovanje vozačke dozvole, vožnja u alkoholisanom stanju. U oktobru 2018. doživeo je tešku saobraćajku vozeći pijan sa 1,39 promila alkohola u krvi, bez vozačke dozvole. Bio je nedeljama u bolnici u komi, lekari su se borili za njegov život, nakon čega su usledili meseci rehabilitacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading