LEPO VREME BIĆE KRATKOG DAHA! Uživajte još danas, a od sutra "JOVO NANOVO": Opet pljuskovi i zahlađenje

Autor:

Vesti

22.04.2024

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do subote se očekuje promenljivo oblačno vreme širom Srbije, sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima, uz mogućnost grmljavine.

LEPO VREME BIĆE KRATKOG DAHA! Uživajte još danas, a od sutra "JOVO NANOVO": Opet pljuskovi i zahlađenje

Foto: Tanjug/AP

Nevreme na ulicama Srbije

Republički hidrometeorološki zavod saopštio je da će sutra u Srbiji biti umereno do potpuno oblačno, a posle podne se očekuje kiša i pljuskovi, uz mogućnost grmljavine. Veći intenzitet padavina predviđen je za južne i istočne krajeve zemlje. Vetar će biti umeren do jak, a na jugu Banata i u Podunavlju povremeno i olujni, jugoistočni. Najniža temperatura biće od tri stepena do osam, dok će najviša dostizati od 14 do 18 stepeni.

Vremenska prognoza za Beograd

U prestonici će sutra pre podne biti umereno oblačno, dok se od sredine dana očekuje povećanje oblačnosti, a posle podne povremeno sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima. Vetar će biti umeren do jak, jugoistočni. Najniža temperatura biće oko osam stepeni, dok će najviša dostići oko 17 stepeni.

Vremenska prognoza za naredne dane

Do subote se očekuje promenljivo oblačno vreme širom Srbije, sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima, uz mogućnost grmljavine. Na visokim planinama postoji mogućnost pojave snega u toku noći ili u jutarnjim satima. Od petka se predviđa postepeno toplije vreme. Slična prognoza važi i za Beograd u istom periodu.

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike će biti relativno povoljne, ali se srčanim bolesnicima savetuje oprez. Moguće su glavobolje i poremećaji sna kao meteoropatske reakcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading