SVE STAJE SUTRA U 16 ČASOVA! Svi Srbi kao jedan uz Vučića!

Autor: B. K. - I. K.

Vesti

22.05.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnih dana, podrška predsedniku stigla je od naših sunarodnika sa svih strana

SVE STAJE SUTRA U 16 ČASOVA! Svi Srbi kao jedan uz Vučića!

Foto: Tanjug

Zbijmo redove. Sve neka stane sutra u 16 časova i svi Srbi neka budu u jednom Srbinu: Aleksandru Vučiću, predsedniku koji sa svojim timom bije u Njujorku veliku bitku za zaštitu nacionalnih interesa. I onda nas niko ne može pobediti!

U Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija sutra će se glasati o sramnoj rezoluciji o Srebrenici, kojom će pokušati da se nametne perfidna, opasna i lažna teza o tome da se u tom mestu navodno dogodio genocid.

Predrag Rajić: Uzdamo se u lavovsko srce predsednika

Predrag Rajić, savetnik predsednika Vlade Srbije Miloša Vučevića, istakao je da se predsednik Aleksandar Vučić lavovski bori za srpski narod i državu.

- Na nama je da mu pružimo maksimalnu podršku dok bije ovu neravnopravnu bitku i svojim primerom dokazuje zbog čega je zaslužio da bude okarakterisan kao jedan od najboljih srpskih državnika u celoj našoj istoriji - rekao je Rajić.

Tog trenutka kada se o tome bude odlučivalo, u 16 časova, sve mora da stane, svi mi Srbi, ma gde živeli, u matici Srbiji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori, svuda, moramo biti kao jedan, jer jedino tako možemo da se odupremo onima koji nam na svaki mogući način rade o glavi. Prethodnih dana, podsetimo, portal Republika je objavio na desetine poruka podrške predsedniku Srbije sa svih strana, među kojima i reči ohrabrenja koje su

mu poslali Srbi iz regiona.

Jedinstvo nam je uvek bilo potrebno, ali u ovim danima, kad se rešava sudbina sveukupnog srpskog naroda, ono ne samo da je najpotrebnije, već je i uslov našeg opstanka. Ili ćemo se zajedno boriti ili postoji ozbiljna i realna opasnost da nas neće biti.

Palma: Vučić mora sve da izdrži

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je da je nemački diplomata uvodnu reč o rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj Skupštini UN trebalo da počne govoreći o 1941. i streljanju đaka u Kragujevcu:

- Država Nemačka, sponzor rezolucije u Srebrenici, tad je streljala preko 3.000 đaka i civila. Nemačka je izvršila najveće zločine u istoriji čovečanstva i oni sad pokušavaju da nekim drugim, čisto političkim rezolucijama, stave ad akta svoje zločine. Da li to Nemačka stavlja u isti plan Srebrenicu i Aušvic. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima podršku Jedinstvene Srbije i celog naroda u borbi protiv međunarodne nepravde. Šaljem poruku predsedniku Vučiću: "Izdrži".

Lavovska borba predsednika Vučića u Njujorku naterala je velike i moćne da donekle ustuknu i glasanje o rezoluciji kojom bi da nam za sva vremena stave žig genocidnosti dva puta je odlagano da bi se danas konačno dogodilo. U sedištu UN Vučić se ponovo borio protiv mnogostruko jačih i silnijih. I zato je bilo važno da smo zajedno. Konačno i
akobogda zauvek, svi Srbi kao jedan. Ili makar, kao što i jeste, ogromna većina, uz izuzetak nekih kojima gazduju stranci. Alal im!

Premijer Miloš Vučević je naglasio, baš nekako na tu temu, da politika koja počiva na mržnji nema budućnost.

- Tužan je život koji je ispunjen mržnjom. A glasnici opozicije, poput Ljubodraga Stojadinovića, najbolje  pokazuju koliko je među našim političkim protivnicima visok stepen frustracije zbog niza poraza koje trpe godinama unazad. Imam lošu vest za njih, a dobru za našu zemlju.

Oni će i dalje gubiti, Srbija će pobeđivati, a na tom putu predvodiće je Aleksandar Vučić - rekao je Vučević.

Veliki sabor Srbije i Srpske zakazan za 8. jun u Beogradu

Posle dogovora predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, veliki srpski sabor zakazan je za 8. jun u Beogradu. Prvobitno je sabor najavljen za dane Vaskrsa, ali je odložen, budući da je odložena i sednica Generalne skupštine UN na kojoj je trebalo da se glasa o rezoluciji o Srebrenici.

Vučić je tada izjavio da je prihvatio Dodikovu ideju da Sabor srpskog naroda, Srbije i Srpske bude održan odmah posle glasanja o rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (32)

Loading
Nina

22.05.2024 21:12

Svi smo svim srcem uz Vučića.

Ivi

22.05.2024 21:13

Svi uz našeg predsednika, šaljemo snažnu podršku.

Marko

22.05.2024 21:15

Vučićeva poruka jasno pokazuje njegovu posvećenost zaštiti nacionalnih interesa i dostojanstva Srbije.

Kika

22.05.2024 21:16

Sa verom u Boga u odbranu obraza i casti Srbije. Svi smo kao jedan uz naseg Vucica.