(FOTO) OVO JE ŠIPTAR KOJI NE DA VUČIĆU DA PROĐE - Evo šta mu je poručio!

Autor: Republika

Vesti

09.09.2018

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnje blokade puteva na Kosovu vodi direktan potomak porodice Jašari - Bekim.

RepublikaFoto: koha.net
Bekim Jašari

On je za kosovske portale potvrdio da ne dozvoljava dolazak Aleksandra Vučića.

Takođe, Bekim Jašari rekao je da je Drenica blokirana i da će se Vučić vratiti nazad, kao i da će moći da prođe samo "ako se izvini za počinjene zločine".

Jašari je gradonačelnik Srbice, sin brata zloglasnog komandanta OVK iz Drenice Adema Jašarija, što znači da je Adem Bekimu stric.

Adem Jašari je bio osnivač i vođa terorističke Oslobodilačke vojske Kosova, a istaknuto učešće u zverstvima ove kriminalne bande imao je i njegov brat Hamez Jašari. Obojica su živeli u Prekazu i od početka terorističkih akcija su učestvovali u borbama protiv vojske i policije.

Srpske vlasti su januara 1998. u pokrajinu uvele specijalne snage bezbednosti, a 28. februara te godine grupa boraca OVK predvođena Ademom Jašarijem napala je policijsku patrolu ubijajući četiri policajca i raneći dva.

Adem je ubijen 5. marta 1998. godine tokom operacije srpske policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Nera

09.09.2018 07:45

Albance nismo isprovocirali nicim, al poruke koje su culi i koje se odnose na mirno resenje, Albancima ne odgovara. Ovi koji nisu za kompromis oni su organizovali i podizu i nivo rizika. Ovo je najprimitivniji oblik politike.

Moravac

09.09.2018 07:46

Ma kome on ne da da prodje. Podvili su repove i plaču od muke zato što Vučića podržava narod. Postavljaju blokade is straha

ana

09.09.2018 07:59

Zalosno je sto svet ne vidi ko su i kakav narod su Albanci!

Koki

09.09.2018 08:05

I sta sad ciniti ,vec se povuci i ne praviti tenzije jer ovo ne vodi nicemu , Aleksanar Vucic je odgovoran i racionalan politicar , prvestveno pametan covek koji ce sigurno izbeci bilo kakav sukob. a sam gest OVK Veterana govori koliko su uzdrmani posetom Vucica jer im ne odgovara da Vucic promovise mir i saradnju to nije politika Srbije koja njima odgovara da ispune njihove secesionisticke namere.