(VIDEO) INCIDENT NA ANDRIĆEVOM VENCU: Jankovićeve pristalice su malo nervozne

Autor: Republika

Vesti

31.08.2018

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pristalice samozvanog opozicionog lidera Saše Jankovića - njih taman toliko da se mogu na prste pobrojati - i ovog petka protestvovali su ispred zgrade Predsedništva Srbije. Međutim, očigledno nezadovljni što nemaju podršku i što ne mogu da okupe više od dvadesetak ljudi (izuzmu li se fotoreporteri i novinari koji prate događaj), Jankovićevi saborci postali su i nasilni.

RepublikaFoto: Republika
Gurkanje ispred Predsedništva Srbije

Naime, kao što se može videti na video snimcima koje ekskluzivno objavljujemo, na Andrićevom vencu danas je došlo gurkanja i koškanja, ali policija na sreću nije imala razloga da interveniše.

Kao i uvek do sada, na skupu je bio i predsednik Udruženja porodica kidnapovanih i nestalih sa Kosova i Metohije Simo Spasić, koji i ovog puta od Jankovićevih pristalica nije dobio odgovor na pitanje - "Ko je ubio Predraga Gojkovića".

Pogledajte video snimke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
ruzica

31.08.2018 15:41

saka jada mora da pravi guzvu gde god se pojavi..divljaci

Nikola

31.08.2018 15:51

Slažem se da smo demokratska zemlja i da svako može da iznese svoje mišljenje, međutim dokle ćemo više da trpimo siledžijstvo ovih opozicionih lidera?

Olja

31.08.2018 16:02

Njima je nasilje jača strana.

avanturista

31.08.2018 16:26

šta drugo dosovci i umeju,kazniti