(VIDEO) KRALJ LAPSUSA! Pogledajte kako se Šapić ponovo propisno izblamirao

Autor: Tanjug

Vesti

08.02.2018

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni predsednik opštine Novi Beograd i kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić još jednoj je dokazao je neprikosnoveni kralj lapsusa.

RepublikaFoto: Tanjug
Opet briljira: Aleksandar Šapić

Nakon sada već antologijskog lapsula kada je Šapić izmislio nepostojeću državu Nambiju, Šapić se ovog puta proslavio gostujući na TV Naša.

Naime, Šapić je u ovoj emisiji toliko zaneo da će u jednom trenutku upotrebio samo njemu razumljivu sintagmu "rijaliti šovovi".

Pogledajte kako je to izgledalo.

Za jednog "doktora" nauka, reklo bi se da Šapić i suviše često pravi lapsuse.

   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Milovan

08.02.2018 21:11

Hajde da stvari nazovemo svojim pravim imenom makar zvučali i brutalno.Lapsusi se događaju obrazovanim i promišljenim ljudima kojima se ponekad,veoma retko,dogode greške.Dakle,lapsus je u suštini pozitivan pojam koji ostavlja simpatičan utisak kod auditorijuma.Međutim,ako neko redovno niže lapsuse on je ili polupismen ili potpuno rastrojen.

Sloba

08.02.2018 23:24

Sapic je ukinuo MZ i sam sve resava,za njega su gradjani druga klasa, najstrucniji ljudi su napustili opstinu, useljava svoje rodjake u stanove koji su vlasnistvo opstine i grada itd.Samoziv i netolerantan.Bahati siledzija.Gangula.

Vitez Kojo

09.02.2018 16:59

Verovatno je zavrsio skole slicnu onoj u kojoj je isao jedan bivsi ucesnik Farme.."Sad ce mo da pravimo sovove"