OVAJ BOŽIĆ OSTAĆE UPAMĆEN KAO DAN KADA JE PROLIVENA NEVINA SRPSKA KRV! Oglasila se Srpska lista o incidenata na KiM

Autor:

Vesti

07.01.2023

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista je istakla je da će ovogodišnji Božić ostati upamćen kao dan kada su Srbi pozivali na mir, ali i dan kada je prolivena nevina srpska krv.

OVAJ BOŽIĆ OSTAĆE UPAMĆEN KAO DAN KADA JE PROLIVENA NEVINA SRPSKA KRV! Oglasila se Srpska lista o incidenata na KiM

Foto: Printscreen

- Umesto da se svi zajedno radujemo Božiću, Srbi strepe za život svoje dece. Žalosno je da predstavnici međunarodne zajednice nisu preduzeli ništa da spreče ovakve brutalne, ničim izazvane napade na srpsku nejač, pa čak i da uporno izbegavaju da navedu da je pokušano ubistvo dečaka srpske nacionalnosti. Licemerno je da su snažnije i oštrije osuđivali izmišljeno bacanje pirotehnike na vozilo Euleksa pre par nedelja nego pokušaj ubistva srpske dece - navodi se u saopštenju Srpske liste.

Iz Srpske liste su poručili da u ime srpskog naroda zahtevaju da međunarodne snage pojačaju prisustvo u srpskim sredinama.

- I spreče nove napade i izlive mržnje prema Srbima na jugu jer su više puta istakli da imaju kapaciteta da se staraju o miru i sigurnosti građana, te da je njihova odgovornost najveća kada su u pitanju mir i bezbednost srpskog naroda - isrtiču iz Srpske liste.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading