KOSOVKA POLICIJA SE OPREMA PO HITNOM POSTUPKU! Nabavljaju tešku mehanizaciju!

Autor:

Vesti

26.12.2022

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugovor je objavljen na platformi za e-nabavke.

KOSOVKA POLICIJA SE OPREMA PO HITNOM POSTUPKU! Nabavljaju tešku mehanizaciju!

Foto: Tanjug/AP

Policija Kosova potpisala je ugovor vredan 124.000 evra, za iznajmljivanje "teške mehanizacije" od privatne kompanije koja se bavi lomljenjem kamena, prenosi Ekonomija onlajn.

Ugovor između Kosovske policije i privatne kompanije “All Stone” sa sedištem u Obiliću, zaključen je u ponedeljak po hitnom postupku nabavke, na osnovu podataka objavljenih na platformi e-nabavki.

Sporazum zaključen između strana ima određenu cenu od 175,40 evra, dok je ugovor predviđen za povećanje troškova na 124.000 evra, prenosi Paparaci.

Podaci objavljeni na državnoj platformi za e-nabavke ne pokazuju detalje dogovora između dve strane. Nije poznato koju je opremu "teške mašinerije" Kosovska policija iznajmila i u koju svrhu će je koristiti.

Podsetimo, ambasadori zemalja KVINTE uputili su sinoć ultimatum predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da Srbi uklone barikade na severu Kosova u roku od 24 sata, tvrdi glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

On je rekao da Vučiću jasno predočeno da će, ukoliko Srbi ne uklone barikade, dati zeleno svetlo Aljbinu Kurtiju da ih na silu ukloni, odnosno da napadne Srbe.

Sinoć je u Zubinom potoku došlo i do napada albanskih specijalaca, koji je naišao na reakciju srpskih odbrambenih jedinica. Albanski mediji su prvo naveli da su Srbi napali jedinice KFOR-a, ali je KFOR to kasnije demantovao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading