JOVANOV ODBACIO KRITIKE LIDERA DS: Fabrike su prave, baš kao i ŠULETOVA IMOVINA

Autor: Tanjug

Vesti

17.12.2017

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov istakao je danas da su fabrike na jugu Srbije prave, kao i Klinički centar u Nišu, baš kao što je prava imovina koju poseduje lider DS Dragan Šutanovc.

RepublikaFoto: Tanjug
Odgovorio Šutanovcu: Milenko Jovanov

Odbacujući kao neistinite navode Šutanovca o lažnim investicijama na jugu Srbije, Jovanov u saopštenju ističe da su "pravi pogoni i fabričke hale "Džonson elektrika", "Astera", "Leonija", "Cumtobela" i drugih investitora u Nišu, baš kao što je pravi pašnjak na Vračaru Dragana Šutanovca".

Jovanov ističe i da je pravi Klinički centar u Nišu, koji je danas otvoren na ponos čitave Srbije, "baš kao što je pravih 300.000 evra na deviznom računu Dragana Šutanovca".

- Prava je fabrika "Teklas automotive" u Vladičinom Hanu, baš kao što su pravi ručni satovi Dragana Šutanovca, za koje njegove stranačke kolege kažu da vrede više desetina hiljada evra - navodi Jovanov.

On kaže i da zato narod Srbije podržava Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku. 


- Zato što zna da time što podržava Vučića, podržava onoga ko se bori za narod, a ne za sebe, kao i da ne omogućava da se raznim "šutanovcima", koji na vlast dolaze u pocepanim patikama i izbledelim farmerkama, a odlaze podgojeni i obučeni u najskuplja odela, pune novčanici i slamarice, dok oni završavaju na ulici bez posla - zaključio je Jovanov u saopštenju, saopštila je SNS.

Šutanovac je prethodno u Kostolcu rekao da se građanima umesto boljeg života nude lažne fabrike i lažne investicije i da zato sve više njih napušta Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (38)

Loading
sasa1

17.12.2017 20:27

Svi dobro znamo ko je i sta je Sutanovac

GajbexG

18.12.2017 08:26

@sasa1 - Nije mi jasno samo kako ima obraza Sutanovac da uopste bilo sta komentarise i prica.

Mile

17.12.2017 21:04

U fabrikama se sve vidi i zna, a Suletova imovina je narasla do neslucenih visina i niko je nezna u potpunosti. A secamo se da je bio besposleni ulicar uoci petog oktobra. Sve je to njemu petooktobarska borba dala, a drzava cuti li cuti i nikoga da procesuira iz tog perioda.

prtina

17.12.2017 21:08

Ovo mora da je jako zabolelo dosovce i njihovog lidera Šutanovca. Njih istina izluđuje i beže od nje kao đavo od krsta, ali ih ona uvek stigne i dotuče.