GENERAL RATKO MLADIĆ BAŠ LOŠE! Zabrinjavajuće vesti iz Haga!

Autor:

Vesti

26.09.2021

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

General Ratko Mladić, koji je u junu ove godine u Hagu osuđen na doživotni zatvor, zdravstveno je veoma loše.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ratko Mladić kuburi sa šećerom i bubrežnim problemima

Kako je rekao njegov sin Darko, Mladić ima velike probleme sa šećerom i bubrezima, ali ga više brine aktuelna situacija na Kosovu.

- Ne komentarišemo previše, pošto se svaki telefonski razgovor snima. Ali on je zabirnut zbog ove eskalacije - naveo je Darko Mladić koji se sa ocem svakodnevno čuje telefonom, a dva puta sedmično vidi preko jedne aplikacije.

Prema njegovim rečima, general je bolestan, a o tome šta mu se dešava porodica saznaje samo preko poseta i kroz razgovor, budući da joj i dalje iz Haga ne daju nikakvu medicinsku dokumentaciju.

- Komplikovalo se zdravstveno stanje, sad imamo neke probleme sa šećerom, koji nikako da se reši, šećer mu je mesecima iznad 15. Isto tako iz usmenog razgovora sa doktorima smo saznali da ima problem sa bubrezima, ali ne znamo detalje - ispričao je Darko za TV Pink.

Ipak, dodao je, general se u svemu tome drži prilično dobro i neće da prizna da ima sve te probleme.

Kako je pojasnio, general Ratko Mladić ima sve te poseldice kao i drugi ljudi koji su preživeli moždane udare, a najveći problem je što, verovatno, zbog svih tih kumulativnih posledica preko dana spava mnogo više nego što je normalno i ima manje energije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading