SINIŠA MALI PRUŽIO PODRŠKU VUČIĆU NAKON GNUSNIH PRETNJI: Deca su najveće blago i svetinja!

Autor:

Vesti

26.08.2021

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Mali se oglasio povodom pretnji upućenih porodici predsednika Aleksandru Vučiću.

Republika

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Siniša Mali pružio podršku Aleksandru Vučiću

Ministar finansija Siniša Mali pružio je podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću nakon stravičnih pretnji koje su upućene njegovoj deci.

- Puna podrška mom prijatelju i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Znam koliko mu je teško što pored svakodnevne borbe za bolji život građana, mora da trpi najgore klevete koje neistomišljenici upućuju njegovoj deci. Ta njihova politička borba je prerasla u svojevrsno ludilo u kojem se ne biraju sredstva. Znam i da ga ništa neće pokolebati u borbi za bolji život svakog deteta u Srbiji. Deca su najveće blago i svetinja. Podrška - napisao je ministar Siniša Mali na instagramu.

 

 

Podsećamo, kletve i ružne reči ponovo su upućene na račun dece predsednika Aleksandra Vučića. Tako se jedan, po svemu sudeći, maliciozan čovek koji se krije iza lažnog profila našao i poželeo predsedniku Vučiću da mu se sva deca raspadaju od raka kao i njihovi potomci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading