BRANISLAV NEDIMOVIĆ ZGROŽEN KLETVAMA UPUĆENIM VUČIĆEVOJ DECI: Takve pretnje ne bi izrekli ni ratni neprijatelji!

Autor:

Vesti

26.08.2021

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Nedimović se oglasio za portal Republika.rs povodom pretnji upućenih deci Aleksandra Vučića.

Republika

Foto: Printscreen/KlikTV

Branislav Nedimović osudio pretnje upućene Vučićevoj deci

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović osudio je pretnje upućene deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Ni u najgorim mislima ne bih mogao da pomislim da bi se ikada iko mogao takvih gnusnih laži latiti kako bi političke protivnike napao. Takve pretnje deci i porodici bilo koga su nešto što ni ratni neprijatelji, oni iole časni, ne bi činili. Pitam se koliko devijantan mozak neko mora da ima da bi mu to poslužilo za političku borbu, pa makar to činile i za male pare prodane duše. Vaš je problem što nemate nikakav program, niti rešenje za manje, a kamoli istorijske probleme koje Srbija trenutno rešava. Vaš je problem što niste uspeli ekonomiju zemlje pomeriti ni za pola procenta, već naprotiv da je saterate na ivicu bankrota. Nepotrebno je reći koliko je tek izvan svake granice razuma zbog svega toga, slati takve pretnje deci predsednika vase države, istog onog čoveka kome glas daje više od 60% građana Srbije. Da li to isto želite i njihovoj deci? - izjavio je Nedimović za Republiku.

Podsećamo, kletve i ružne reči ponovo su upućene na račun dece koja su kriva samo zato što im je otac Aleksandar Vučić. Tako se jedan, po svemu sudeći, maliciozan čovek koji se krije iza lažnog profila našao i poželeo predsedniku Vučiću da mu se sva deca raspadaju od raka kao i njihovi potomci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading