POTRESNA ISPOVEST PREDSEDNIKA VUČIĆA: Mrtvo dete sam držao u rukama, trebalo je da se zove Neva

Autor:

Vesti

23.08.2021

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući u "Ćirilici" na TV Happy govorio je o traumatičnoj životnoj situaciji kada mu je rođeno mrtvo dete.

Republika

Foto: printscreen/TV Happy

Predsednik Vučić je teško podneo gubitak deteta

Naime, tokom emisije, voditelj Milomir Marić je upitao predsednika Vučića da li su ga pogodila pisanja medija da je tukao ženu i da mu je žena rodila mrtvo dete, predsednik je rekao:

- Trudnoća je 8 meseci bila u redu, a onda su nakon toga rekli da dete ne diše. Odlučili su da spasu majku, a dete je bilo mrtvo. Trebalo je to dete biti devojčica, trebalo je da se zove Neva. Ja sam je mrtvu držao u rukama. Bila je plava oko glave, verovatno ju je ugušila pupčana vrpca. Tamari je bilo daleko teže nego meni. Ali šta ćete, mediji su pisali laži, da sam tukao ženu, da je pobacila. To da me kriminalizuju, to im baš i ne ide, ali dehumanizacija... Evo i ova teza da čovek koji ne ide na odmor nije čovek, ja ne mogu da verujem - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading