DNO DNA ĐILASOVIH BOTOVA! Ponovo udarili na predsednikovu decu, žele im da umru od najgore bolesti!

Autor: Republika

Vesti

26.08.2021

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko su pristalice Dragana Đilasa ostrašćene i satkane u mržnji govori još jedna sramna objava na društvenoj mreži, gde predsedniku Vučiću žele da mu se deca raspadnu od najgore bolesti od raka.

Republika

Foto: printscreen/TvHappy/printscreen/ilustracija

Gnusne kletve upućene predsedniku Vučiću

Klevete i kletve zaštitni su znak medijskog tajkuna Dragana Đilasa i njegovih pristalica koji mesecima unazad koriste sva sredstva protiv predsednika države Aleksandra Vučića.

Nažalost, ovakvom ludilu nema kraja pa su se ponovo na tapeti našli Danilo, Milica i Vukan, a pomahnitali botovi Dragana Đilasa kao po direktivi udaraju na čoveka tamo gde je najosetljiviji - na porodicu. Gnusne kletve i ružne reči ponovo su upućene na račun dece koja su kriva samo zato što im je otac Aleksandar Vučić.

Tako se jedan, po svemu sudeći, maliciozan čovek koji se krije iza lažnog profila našao i poželeo predsedniku Vučiću da mu se sva deca raspadaju od raka kao i njihovi potomci.

Republika

Foto: printscreen

 

Ovakve kletve i pretnje upućene predsedniku Aleksandru Vučiću samo su posledica nasilne politike Dragana Đilasa i Marinike Tepić koju oni propagiraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suri

26.08.2021 14:54

Kletva je kao bumerang, onom ko je posalje se vrati u 5x gorem obliku. Kletva je mocna karma koja vija, vija i kad dodje do onoga kome je upucena zaobidje ga u sirokom luku i vrati se posiljaocu. Zato u narodu mozete da cujete majke kako kunu decu "Ziv, zdrav i srecan mi vazdan bio"