DOBRO JE ŠTO SE IZVINIO! Vučić: Vesićev postupak nije odgovoran, ali da li smo svi mi u svakom trenutku bili odgovorni?

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

09.04.2021

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da postupak zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, koji se našao na proslavi “Crvene zvezde” posle derbija, nije odgovoran, ali da nije “za streljanje” i da mu je drago što se Vesić izvinio.

RepublikaFoto: Tanjug/S.Radovanović, A. Nalbantjan
Aleksandar Vučić i Goran Vesić

Vučić je, na pitanje da li smatra da Vesić treba da snosi odgovornost zbog kršenja mera, rekao da svakako njegov postupak nije odgovoran, ali se zapitao da li su baš svi svaki put bili odgovorni u prethodnih godinu dana.

- Pitam se jesam li ja svaki put bio tako odgovoran? Jeste li vi bili i da li je svako od nas u svakom trenutku u prethodnih više od 380 dana uvek bio tako odgovoran - upitao je Vučić.

Dodao je da je dobro što se Vesić izvinio, te primetio da ljude nekada strast povuče, navijačka ili nekad druga, te da niko nije savršen i bezgrešan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Ivana

09.04.2021 14:30

Ponekad zaista ponesu emocije, ali Vesić se povukao kada je video u kom smeru sve ide izvinipo se , priznao svoju grešku.

Milan

09.04.2021 15:20

Izvinjenje je veliki korak i dobar znak i to ne ume svako.

Ceca

09.04.2021 19:12

Niko nije bezgrešan, svi smo ljudi od krvi i mesa. Svi umemo da se opustimo, napravimo grešku i svako je odgovoran za sebe

Ivana

09.04.2021 22:12

Vesićev postupak zaista nije odgovaran, ali je zaista sramota kako i zašto se tako ponaša.Srbija je na pravom putu razvoja i napretka. Hvala predsedniče što činite sve da građani Srbije žive bolje.