MINISTAR VULIN OŠTRO ODGOVORIO AMERIKANCIMA: Nismo sila, ali nismo ni licemeri!

Autor: Republika

Vesti

01.04.2021

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada SAD-a može da kritikuje, ali treba da zna da njena kritika vredi koliko i njena spremnost da ono što traži od drugih primeni i na sebi, izjavio je ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući izveštaj Stejt departmenta.

RepublikaFoto: Tanjug

- Zemlja u kojoj se Senat brani i po cenu života protestanata, ne bi smela da traži od srpske policije da ne brani Skupštinu. Vlada zemlje u kojoj su rasni sukobi masovni, a nasumični zločini iz mržnje svakodnevni, ne bi smela sa takvom lakoćom da Srbiju optužuje za zločine iz mržnje - izjavio je ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin i dodao:

- Srbija je slobodna zemlja i vodi je slobodan čovek. Moćniji ste i veći, možete nas i oklevetati i uništiti, možete srušiti Vučića i dovesti nekog slabića koji će uvesti sankcije Rusiji i Kini, priznati Kosovo, napustiti Republiku Srpsku, možete nam silom dovesti vlast, ali ne možete nas naterati da je i izaberemo. Nismo sila, ali nismo ni licemeri - rekao je ministar i predsednik PS-a Vulin.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading