VUČIĆ O BOMBARDOVANJU JUGOSLAVIJE 1999. GODINE:To nije bila intervencija, već agresija na našu zemlju!

Autor:

Vesti

29.03.2024

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić osuđuje unapređen status Kosova u parlamentarnoj skupštini NATO-a

VUČIĆ O BOMBARDOVANJU JUGOSLAVIJE 1999. GODINE:To nije bila intervencija, već agresija na našu zemlju!

Foto: Pink


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je danas javni govor iz Palate Srbija, u kom se osvrnuo na nedavno unapređen status lažne države Kosovo u parlamentarnoj skupštini NATO-a. On je istakao da je unapređenje statusa Kosova na dan početka NATO agresije 24. marta, kako je naglasio, "agresija na našu zemlju".

- Unapređen im je status 24. marta, gle čuda, na dan početka NATO agresije. To nije intervencija, ni bombardovanje, to je agresija. Ako se to ne sviđa zemlji domaćinu SAD-u to mene ne zanima, to je agresija na našu zemlju. Bila je i biće agresija na našu zemlju dok sam ja predsednik i dok imam uticaj u partiji koja će o tome da govori.


Oštar stav o unapređenju statusa Kosova

Vučić je istakao da ne prihvata unapređenje statusa Kosova, nazivajući ga agresijom na Srbiju. "To nije intervencija, ni bombardovanje, to je agresija", naglasio je predsednik Srbije. Takođe, istakao je da će se boriti protiv unapređenja statusa Kosova dok je predsednik i dok ima uticaj u svojoj partiji.

Reakcija na nezadovoljstvo SAD-a

Predsednik Vučić je jasno istakao da mu nije bitno da li se njegova odluka sviđa zemlji domaćinu SAD-u, te je istakao da će se boriti protiv bilo kakvih akcija koje smatra agresijom na Srbiju.


Ovo obraćanje javnosti iz Palate Srbija jasno pokazuje odlučan stav predsednika Vučića povodom unapređenja statusa Kosova u parlamentarnoj skupštini NATO-a. Njegove reči su izazvale pažnju javnosti i pokazale oštar stav Srbije u vezi sa ovim pitanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (20)

Loading
Rada

29.03.2024 18:31

Bombardovanjem nas nisu ubili, niti nas duh, niti ce ikada icim!

Jana

29.03.2024 18:32

Tako je to nije bila intervencija vec agresija i ceo svet to treba da zna.

Nina

29.03.2024 18:37

Bombardovanje nikada neće Srbija zaboraviti niti oprostiti.

Mika

29.03.2024 18:37

Tacno tako. Agresija. Ne znam samo kako mogu mirno da spavaju nakon pogibije naroda, dece..