Pokret socijalista: Đilasovcima nije u interesu da se država obračuna sa mafijom!

Autor: Republika

Vesti

05.03.2021

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Đilasovcima nije u interesu da se država obračuna sa mafijom zato tako napadaju ministra policije Aleksandra Vulina", poručuju iz Pokreta socijalista.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti...

"Od onih koji su pozivali na nasilje i državne udare, ne može ništa drugo da se očekuje osim novih napada, uvreda i laži.

Đilasovi jurišnici napadaju one koji se bore protiv kriminala, ali zato nikako da odgovore odakle njihovom šefu 619 miliona evra. 

Napadaju Vučića i Vulina, ali zato o lopovluku svog šefa, čiji je šurak osuđeni narko-diler i koga rado posećuje u zatvoru, ćute. 

Ćute Đilasovci i o svojoj stranačkoj koleginici Mariniki, pravoj zaštitnici kriminalaca i narko-delira, preko kojih preti i proteruje nepodobne novinare iz Pančeva.  

Đilasovci ne mogu da oproste Vučiću i Vulinu borbu protiv kriminala, niti mogu da prežale 2000. godine kada su se u Srbiji pitali mafijaši i tajkuni- naveli su u Pokretu socijalista povodom laži i uvreda koje su članovi SSP-a izneli na račun ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading