TETKA NENA U TAJNOSTI PODUČAVALA MLADIĆE IZ SELA O ODNOSIMA: Odbila je jednog OCA on pozvao policiju i nastao SKANDAL

Autor:

Lifestyle

05.03.2021

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Zvali su je tetka Nena i super je zarađivala dok nije odbila jednog oca

Foto: printscreen/9news
Tetka Nena je koketirala sa mladičima iz sela

Nena Mejzel iz Ejdena kod Grinvila, američka država Severna Karolina, izgubila je posao koji joj je donosio jako lepu zaradu.

Zahvaljujući prijavi jednog besnog i odbijenog muškarca, Nena je morala u policiju i u 47. godini dobila je dosije, piše 9news.com.


Nena je oduvek volela da koketira sa mlađom muškom populacijom a i bivšeg muža upoznala je kada su joj bile 24, a njemu 19 godina. Kako je ostala sama u mestu i bez posla tokom epidemije koronavirusa, Nena se nekako “snašla”.

Po principu “od usta do usta” počela je da zarađuje tajno podučavajući momke od 18 do 25 godina seksu i intimnim stvarima koje vole žene. Posao je krenuo da joj cveta, momci su joj tepali “tetka Nena” i što je najvažnije, pravilo pune diskrecije svi su poštovali. Iako je pola mesta znalo da se u njenoj kući dešava nešto jako čudno.

Pred kraj prošle godine, na vrata joj je pokucao muškarac od nekih 40 godina koji je čuo od “prijatelja”, ispostaviće se svog sina, šta radi Nena i koliko je dobra u svom poslu.

Kako nije bio srećan u braku i želeo je da ponovo “probudi” svoje telo, taj stranac zamolio ju je za “podučavanje”. Mejzelova ga je kulturno odbila, prvo se napravivši luda za to što je tražio, a onda je bila i direktna.

Uvređeni i povređeni muškarac otišao je istog dana u policiju i ispričao da se Nena bavi prostitucijom i da naplaćuje mladim momcima svoje usluge.

Policija je posle nekoliko nedelja nadzora i provere uspela da utvdi da je sve što je čovek rekao tačno i Nena Mejzel je uhapšena i kažnjena sa 90 dana u zatvoru uz 5.000 dolara.

Neni je sve preselo jer će po izlasku iz zatvora morati da pronađe neki novi posao. Gore od toga, vrlo verovatno će morati i da se preseli iz Ejdena.

 

 

Komentari (3)

Loading
Avram

05.03.2021 11:46

Učiteljica uči samo decu. Ne i roditelje.