Ministar Vulin: DOK SU NAM ŠIPTARI PALILI MANASTIRE TADAŠNJA SRBIJA JE ĆUTALA, DANAS TO DRŽAVA NE BI DOZVOLILA!

Autor: Republika

Vesti

17.03.2021

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnji dan pre 17 godina svetski mediji preneli su laž da su Srbi nahuškali svoje pse na šiptarsku decu i podavili ih u Ibru. Laž je poslužila da bi se opravdalo ubijanje i proterivanje Srba južno od Ibra, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin povodom godišnjice pogroma Srba na Kosovu i Metohiji 17. marta 2004. godine.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Aleksandar Vulin

U saopštenju za javnost, on je naveo da je tada, "dok su Šiptari palili manastire i ubijali ljude, a svet pravdao zločine, država Srbija ćutala, njena vojska je bila zatvorena u kasarnama, policija se nije pokrenula, a državna televizija je jedva javljala da Srbi umiru".


- To se više nikada neće ponoviti. Srbija koju vodi Vučić je Srbija koja neće dopustiti da se nad Srbima vrši pogrom, a da njena vojska i policija ne zaštite Srbe gde god da su ubijani i proganjani - istakao je Vulin.

- Koliko budemo jaki, toliko ćemo biti slobodni - poručio je ministar i predsednik PS-a.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading