VUČIĆ O LAŽIMA DA OBNAVLJA DUŠANOVO CARSTVO: Region je U PANICI, ne žele RAST SRBIJE

Autor: Republika

Vesti

26.09.2020

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je istakao da se mediji iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine bespotrebno mešaju u unutrašnje stvari Srbije.

RepublikaFoto: tanjug/STF
Vučić tokom govora u Pranjanima

Predsednik Srbije je tokom davanja izjava medijima u spomen-parku u Pranjanima prokomentarisao naslovnu stranu crnogorskog lista "Dnevne novine "na kom piše da ima imprerijalističke namere širenja granica do nivoa Dušanovog carstva. Očigledne laži su bile momentalno opovrgnute:

- Srbija želi mir u regionu. Dozovljeno je mešati se u unutr stvari srb i svi to rade. Koliko teksova u BiH, Hrvatskoj i ostalih zemalja regiona ima protiv Srbije i tu je uvek sve dozvoljeno. Svi hoće slabu Srbiju, pa su sada panični jer Srbija nije slaba. Nemamo interese da menjano granice, samo da se poštuju prava našeg naroda - izjavio je Vučić.

Lider Srbije je danas obišao Pranjane kod Gornjeg Milanovca povodom 76. godina od akcije Haljard u kojoj je spašeno preko 500 američkih i britanskih pilota u drugom svetskom ratu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
BozaB

26.09.2020 09:43

Mnogi se sada plase Srbije zbog njenog zaista ogromnog rasta i napretka.

star

26.09.2020 09:49

Ovaj ekonomski rast koji je do sada imala Srbija je teško pao mnogima u regionu, a zlo će im pripasti kada se on u narednom vremenu bude podigao na još viši nivo.

Branko

26.09.2020 09:59

Bilo bi dobro da se lideri UOS-a usaglase da li Vučić radi protiv Mila ili pak za Mila.

Filip

26.09.2020 10:11

Pojedinim susedima smetaju uspesi Srbije.