ZORANA SAMA PROTIV SVIH! Ne da da joj se dira MINISTARSTVO! Oplela po kolegama bez srama

Autor: Republika

Vesti

27.08.2020

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Republike Srbije Zorana Mihajlović svim silama pokušava da ostane na vlasti i dobije još jedan mandat, kako bi zadržala privilegije resora, ponašajući se kao da joj je to očevina.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović

Naime, Mihajlović je povodom navoda u medijima da će se neki resori deliti a neki sintetisati izjavila da što se tiče njenog resora, to  nije potrebno, kako kaže, jer su uske povezane oblasti.

Ona je dodala da je ipak "sve na stolu".

Ministarka nije zadovoljna radom vlade u prethodnom periodu, kaže da bi nova vlada trebala da bude bolja, ali hvalospev za njen resor nije izostao, čime je Mihajlović sebe unapred projektovala u novi sastav vlade.

- Gledajući težak i ozbiljan resor koji vodim, mislim da sam zajedno sa svojim timom dala sve od sebe i da smo napravili dobre rezultate. Ali, svaka nova vlada mora da bude bolja od prethodne, to nije napad i kritika, već prirodna želja da svaki dan ulažemo u sebe i da pomeramo granice napredovanja - rekla je ministarka.

Navela je da Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture upravlja projektima vrednim skoro 20 milijardi evra.

Iako ministarstvo upravlja tolikim projektima u vrednosti od 20 milijardi evra, Mihajlović ne želi da da ovaj resor rasparčava, ostavljajući samo za sebe i svoje saradnike ovako veliki kolač. Ministarka pokušava starim trikom da se nametne, malo kritikuje druge, sebe nahvali kao pred udaju i eto ti još 4 godine privilegija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading