Šešelj prostački uvredio Anu Brnabić!

Autor: alo.rs

Vesti

22.08.2017

15:10 >> 15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, koji je poznat po svojim brutalnim i često nepristojnim uvredama na račun političkih neistomišljenika, juče je prevršio svaku meru i granicu pristojnosti.

Foto: Tanjug
Iz Vojislava Šešelja samo ružne reči!

Radikal je na najbrutalniji način napao premijerku Anu Brnabić i ministre u Vladi Srbije. Zgroženi članovi Vlade poručili su da od Šešelja nisu ni očekivali da bude pristojan.

Naime, lider radikala juče se oglasio skandaloznim pisanjem na društvenoj mreži Tviter i još jednom pokazao da ne odustaje od brutalnih i neprimerenih komentara na račun političkih protivnika.

- U Srbiji euforična radna atmosfera. Vlada okončala sezonu godišnjih odmora. Svi ministri se vratili opaljeni. Samo Ana Brnabić došla sva izlizana - napisao je on na Tviteru.

Naime, lider radikala juče se oglasio skandaloznim pisanjem na društvenoj mreži Tviter i još jednom pokazao da ne odustaje od brutalnih i neprimerenih komentara na račun političkih protivnika.

- U Srbiji euforična radna atmosfera. Vlada okončala sezonu godišnjih odmora.

Svi ministri se vratili opaljeni. Samo Ana Brnabić došla sva izlizana - napisao je on na Tviteru.

 

 

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka saobraćaja, građevine i infrastrukture, koja je često i sama bila meta brutalnih Šešeljevih napada, kazala je za "Alo!” da od lidera SRS-a nije ni očekivala pristojnost.

- A šta se može očekivati od jednog Šešelja?! Pa svi bi se iznenadili da je pristojan - poručila je Mihajlovićeva.

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić takođe je bio šokiran Šešeljevim pisanijem.

- Komentarisati besprizornost, homofobičnost, frustriranost i dekadentne pošalice lidera radikala zaista je izlišno - kazao je Ružić za "Alo!” .

Ministarka zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović kazala je za naš list da Šešeljevo pisanije nije vredno posebnog komentarisanja.

- Rekla bih da je jedino "izlizan” takav retorički manir. Ali nije vredno posebnog kometara - rekla je ona za "Alo!”.

 

 

Ministarka bez portfelja Slavica Đukić Dejanović, zadužena za demografiju i populacionu politiku rekla je za "Alo!" da je to rečnik tipičan za Šešelja.

- Poznat, meni neprihvatljiv, ali vokabular tipičan za gospodina Šešelja - navela je ona.

Inače, ovo nije prvi put da se lider radikala na brutalan način obračunava sa političkim protivnicima. Iako su mu rezultati na izborima sve lošiji, Šešelj ne odustaje od svog prostačkog načina komunikacije, a često su mete njegovih napada dame koje pripadaju protivničkim političkim strankama.

Podsećanja radi, na meti primitivnih Šešeljevih napada bile su i Zorana Mihajlović, Maja Gojković, Sanda Rašković Ivić i Marija Obradović. Šešelj je bez trunke sramote Mihalovićevoj poručio: „Umesto vibratora, ja bih Zorani Mihajlović ponudio desetinu bradatih, zadriglih i mesec dana nekupanih četnika, koji nisu mnogo probirljivi“, a poslanicu Sandu Rašković Ivić je uporedio s "karakondžulom s Plavog mosta“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading