SNS: Đilas pokušava da izazove sukobe i nasilje na ulicama

Autor:

Vesti

04.05.2020

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke podseća javnost da su za Dragana Đilasa i sve njegove najbliže saradnike, deca Aleksandra Vučića sve vreme bila glavno sredstvo političke borbe.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Od toga da Vukanu, koji je još beba, ne treba da bude oprošteno samo zato što mu je otac Aleksandar Vučić, preko Milice kojoj su pretili, nazivali je najpogrdnijim imenima i vređali i to opet samo zato što joj je Aleksandar Vučić otac, do Danila kome su čak i dok se borio sa virusom korona priželjkivali da završi na respiratoru i to opet jer je sin Aleksandra Vučića.

Decu Dragana Đilasa niko nije pominjao. Nikada. Dok se, upravo po Đilasovoj komandi, sa Aleksandrom Vučićem obračunavaju pominjući njegovu decu.

Jedina politika svih iz SzS jesu pretnje svakome ko ne misli kao oni.

Sramno je što Dragan Đilas pokušava da izazove sukobe, nasilje na ulicama i duboke podele koje bi dovele do fizičkih obračuna među građanima.

Aleksandar Vučić se nije bavio nikakvom kampanjom, niti politikom već isključivo borbom za živote građana Srbije. Nažalost, tako nešto za Dragana Đilasa, Boška Obradovića, Sergeja Trifunovića i ostale iz SzS ne može da se kaže, jer su upravo oni sve vreme pandemije vodili političku kampanju protiv Aleksandra Vučića, njegove dece i porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Mima

04.05.2020 08:10

Ne nasedamo mi na njegove provokacije.

Odgovori 10 0
Marina

04.05.2020 08:18

Djilasovi potezi nas vise ne iznenadjuju, navikli smo na bahatost, nasilje i buku... To dosta govori!

Odgovori 10 0
Olja

04.05.2020 08:19

Opozicija zeli Srbiju da vrati u proslost

Odgovori 10 0
MajA

04.05.2020 08:28

Djilas je dno.

Odgovori 10 0