Dragoljub Mićunović postavio dijagnozu svoje stranke: Za DS najveći problem je SZS

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

08.12.2019

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ne može da funkcioniše savez u kojem su "jedni za Evropsku uniju, drugi protiv, jedni čuvaju Kosovo, a drugi bi da potpišu sporazum", smatra poslanik i nekadašnji predsednik Demokratske stranke Dragoljub Mićunović.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Dragoljub Mićunović

Mićunović tvrdi da je Đilasov Savez za Srbiju najveći problem za DS, "koji je izleteo kao iz topa" i u kojem je grupa lidera, "stavivši šapu na celu opoziciju, prisvojila manire vlasti, optužujući sve koji nisu sa njima da su neprijatelji".

Uporedio je SzS sa nekadašnjim DEPOS-om, koji je okupljao sve "od prestolonaslednika, preko vladika, do političkih stranka, i na kraju propao".

On "ne vidi struje unutar DS, već samo grupe koje su nezadovoljne, a jedna od tih grupa su narodni poslanici, koji su odjednom postali nevažni i o čijim su potezima u parlamentu odlučivali Boško Obradović i Vuk Jeremić".

- Radi se o tome da je DS deo svog suvereniteta premestila u to kolektivno telo koje donosi odluke konsenzusom i koje je odluke monopolisalo, o čemu sam želeo da govorim onda na Glavnom odboru kada mi je oduzeta reč - podsetio je Mićunović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Nikoletka

08.12.2019 16:54

Problem problema u DS je problem.Pored svih di sada pitanja sada se bave filozofsko retorickim.

ivansakter

08.12.2019 19:38

Narod nema poverenja u opoziciju,i uzalud im sve.Opozicija je dno dna.

ivansakter

08.12.2019 19:39

Micunovicu bolje cuti. Vase vreme je proslo vi ste unistili zemlju celu i doveli do ivice bankrota da nije bilo Predsednika Vucica da nas spasi ko zna sta bi bilo.

Mia

08.12.2019 20:26

DS ima vise dijagnoza i sve one su trajno neizlecive,pa mozemo da zakljucimo da im je pravo vreme za politicku penziju,jer su sve dosadasnje terapije bile neupesne.