Krivična prijava zbog padanja fasade u Šapcu! Birmančević: Kada će biti uhapšen gradonačelnik Zelenović!?

Autor:

Vesti

11.07.2019

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik iz Šapca Boban Birmančević podigao je krivičnu prijavu protiv svih odgovornih lica za padanje fasade 7. jula u ulici Janka Veselinovića u ovom gradu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ispred Gradske uprave se već 45 dana održavaju protesti i traži se ostavka gradonačelnika

Među njima su gradonačelnik i jedan od lidera Saveza za Srbiju Nebojša Zelenović, načelnik gradske uprave i rukovodioci u javnom stambenom preduzeću "Stan".

- Sa zgrade od osam spratova otpala je fasada i samo pukom srećom niko nije povređen. Ovo je kap koja je prelila čašu i pitamo se zašto još uvek nije, i kada će biti uhapšen gradonačelnik Nebojša Zelenović!? Ispred Gradske uprave već 45 dana se održavaju protesti i traži se ostavka gradonačelnika zbog ovoga i  svega što je radio još od 2014. godine. Upravo dolazim iz Osnovnog javnog tužilaštva gde sam podneo krivičnu prijavu protiv svih lica koja su učestvovala u projektovanju i izvođenju građevinskih radova, čime su izazvali opasnost po bezbedsnot ljudi - rekao je Birmančević na konferenciji za štampu. 

On je podsetio na zlouzpiotrebe u budžetu Šapca koja je potvrđena od Državne revizorske institucije. 

Stanari iz Janka Veselinovića su se preplašili kada se survao ogroman i pretežak tovar maltera i građevinskog materijala fasade i kažu da ovakav incident ne pamete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sasa

12.07.2019 05:26

Nadam se da cemo ubrzo videti ledja zutoj bagri.Sapcani zasluzuju bolju vlast od sadasnje