(FOTO) SKANDALOZNO! Da li se opozicija bori za ovakvu Srbiju?! Oni bi da obese sve koji ne misle kao oni!

Autor: embargo.rs

Vesti

04.02.2019

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Politika mržnje, strašne mržnje prema aktuelnom režimu u Srbiji, a posebno prema njenom predsedniku Aleksandru Vučiću – daje rezultate!?!

Takozvana opozicija, nije uspela da okupi narod oko sebe i za svoje bezidejnosti prožete samo ličnom pohlepom, ali je uspela da aktivira sve ono najmonstruoznije u pojedincima kojima su društvene mreže postale poligon za najstrašnija iživljavanja?

Tako i nije čudo što se ovaj nečovek čije ime i prezime stoji u zaglavlju njegove objave, makar virtuelno, na ovaj način bi da se obračuna sa sopstvenim predsednikom, koga je izabrala skoro dvotrećinska većina građana Srbije! Ako ga mrzi, a to je u drugoj poruci javno i napisao, neshvatljivo je na koji način bi da tu svoju mržnju iskali? Fašistički naboj koji se ispoljava kod podstaknutih pojedinaca država mora pod hitno da suzbije, jer ne smemo dva puta u ovom desetljeću ponoviti istu grešku?!

A, to što tvrde Šapčani, da je ovaj čovek po zanimanju policajac na radu u Beogradu, što mu je supruga zaposlena u gradskoj Upravi kod Zelenovića u Šapcu – dokaz je više da se nešto mora pod hitno preduzeti.

Foto: facebook.com/Zoran Nikolić
Jedan od učesnika u raspravi na fejsbuku je objavio ovu skandaloznu fotografiju

Podsećamo, da je ova poruka objavljena pre skoro 10 dana i neshvatljivo je, da čak ni Fejsbuk nije reagovao i skinuo ovakvu vrstu poruka, što inače redovno čini kad su neki drugi u pitanju.

Sezona lova na srpskog predsednika je otvorena i dozvoljena tokom cele godine i sve dok ne bude silom srušen! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
Tatjana

04.02.2019 10:27

Strašno. Pozivanje na linč im je postala svakodnevnica!

Anja

04.02.2019 10:30

Opozicija je zaista dotakla samo dno, nema dalje. Van svake pameti.

Goran

04.02.2019 10:32

Opozicija je navikla da svoje probleme rešava nasiljem.

Tanja

04.02.2019 10:33

Svako ko misli drukcije od opozicije mora da bude kaznjen to je politicki moto opozicije. Srbija se stidi ovakve opozicije koja salje losu sliku o nasoj zemlji u svet.