"Beograd na vodi" mu nekad valjao! Vesić otkrio šta se krije iza brutalnih Trifunovićevih napada na vlast

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

17.12.2018

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda i član Predsedništva SNS-a, otkrio je da je Sergej Trifunović počeo sa brutalnim napadima na Srpsku naprednu stranku pošto mu je navodno propao plan da otvori pozorište u "Beogradu na vodi".

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Goran Vesić

- Sergej Trifunović je pre nekoliko godina tražio od kompanije "Beograd na vodi" da tamo otvori svoje privatno pozorište. Pregovarao je sa njima. Tada mu je "Beograd na vodi" bio dobar, a sada mu ne valja ni taj projekat, a ni Aleksandar Vučić, bez koga te investicije ne bi bilo u Srbiji.

Pa i njegov šef Đilas hvalio je projekat "Beograd na vodi" 2013. godine i tvrdio da je to velika šansa za Srbiju jer se nadao da će mu to pomoći da ostane gradonačelnik, a danas ga napada. Uvrede koje Trifunović iznosi u obračunu sa neistomišljenicima ne mogu da se objasne politički. Odgovor leži u medicini - poručio je Vesić za Alo.

 

 

Kako dalje navodi dobro obavešten izvor, glumac je navodno tražio čak 2.000 kvadrata na luksuznoj lokaciji i kompletnu opremu, što je za kompaniju koja realizuje projekat "Beograd na vodi" bilo neprihvatljivo. Od tog trenutka, glumac od velikog obožavaoca Aleksandra Vučića postaje najljući opozicionar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Viktorija Vikica

17.12.2018 10:50

Nije uspeo da izvuce sopstvenu korist, zato sada pljuje aktuelnu vlast. Propalitet

Mackica

17.12.2018 10:57

Znaci tu lezi transformacija ljubavi u mrznju. Ili 2000 kvadrata ili pljuvanje Vucica

Mishel

17.12.2018 11:05

Opozicija, je jedino poznata po svom lopovluku i nasilju!

Pero

17.12.2018 11:34

Sergeju je pamet od raznih stvari načeta.