"NASTAVLJAM DA SE BORIM ZA SRBIJU"! Predsednik Vučić se oglasio video porukom! (VIDEO)

Autor:

Vesti

31.03.2024

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobediće Srbija!, poručio je Vučić.

"NASTAVLJAM DA SE BORIM ZA SRBIJU"! Predsednik Vučić se oglasio video porukom! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Oglasio se predsednik Srbije Aleksandar Vučić i objavio najznačajnije događaje iz sedmice koja je za nama.

 

 

- Očuvanjem mira i stabilnosti, teritorijalne celovitosti Republike Srbije, uz dosledno poštovanje međunarodnog prava, regionalna saradnja i briga o vitalnim interesima Republike Srbije predstavljaće i dalje prioritete u radu nove Vlade, a novi predsednik Vlade Republike Srbije nastaviće da sprovodi programe usmerene na podizanje životnog standarda svih građana, koji su od značaja za budućnost Srbije i njen napredak na evropskom putu.

- Nastavljam da radim svoj posao i da se borim za Srbiju, a pozivam građane da budemo jedinstveni u odbrani naših vitalnih državnih i nacionalnih interesa, da čuvamo svoju zemlju, ekonomski da napredujemo i da se zajedno borimo za budućnost srpskog naroda.


- Pobediće Srbija! -
poručio je Vučić.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić po prvi put danas je prokomentarisao  nestanak dvogodišnje devojčice Danke Ilić iz Banjskog polja kod Bora.

Predsednik je pohvalio policiju koja danonoćno radi na pronalasku devojčice i istakao da se nada da će uspeti da rasvetle i ovaj slučaj.

- Hvala na tome. Ljudi rade celu noć. Kada se pojavi novi trag izveste i mene. Rade, proveravaju. Svaka im čat koliko se bore za divni život. Svakog bogovetnog dana. Nadam se da će rasvetliti slučaj - rekao je Vučić.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (52)

Loading
Ana

31.03.2024 19:09

Velikom posvecenoscu Vucic se svakodnevno bori za dobrobit naroda .

Ana

31.03.2024 19:10

Odgovornom politikom Srbija cuva mir i stabilnost.

Elendil

31.03.2024 19:10

Neka bude borba neprestana. Nema šta dalje da se doda, nema predaje, nema nazad. Strani neprijatrelji, domaći izdajnici, ništa nije doraslo Srbiji.

Ana

31.03.2024 19:11

Vucic odgovornom politikom vodi Srbiju putem prosperiteta.