"NEĆEMO DA BUDEMO GAZDE, ALI NEĆEMO DA BUDEMO NI SLUGE"! Predsednik Vučić uputio moćnu poruku građanima Srbije! (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.03.2024

23:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće da nam oduzmu zemlju, hoće da nam ukinu državu Srbiju, upozorio je predsednik Vučić.

"NEĆEMO DA BUDEMO GAZDE, ALI NEĆEMO DA BUDEMO NI SLUGE"! Predsednik Vučić uputio moćnu poruku građanima Srbije! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti i okupljenim članovima Srpske napredne stranke na prvom skupu posvećenom predstojećim ponovljenim beogradskim izborima. Skup je održan u Sportskom centru "Šumice" na Voždovcu, pre sednice Gradskog odbora SNS, kojoj su prisustvovali visoki zvaničnici stranke.

 

 

Na skupu je istaknuto značenje predstojećih beogradskih izbora koji će biti ponovljeni, a predsednik Vučić je naglasio važnost jedinstva i podrške stranačkim kandidatima. Takođe, istaknuta je i priprema za izborne aktivnosti, a prisutni visoki zvaničnici stranke su podržali ovaj cilj.

- Hoće da nam oduzmu zemlju, hoće da nam ukinu državu Srbiju. Mi nećemo da imamo gazde i nećemo da budemo sluge bilo kome drugom, osim da služimo svom narodu - poručio je Vučić na ovom skupu, a taj deo je preneo i na svoj Instagram profil.

Podsećamo, danas je u održan sastanak GO Beograd SNS na kojem je predsednik Aleksandar Vučić najavio raspisivanje novih izbora u Beogradu.

- Imali smo problema zbog Kurtijevog organizovanog pogroma nad srpskim življem na KiM, progona srpskog življa na KiM. I za sve to vreme trpeli smo stravične pritiske onih koji su se pravili da to ne vide ili su to videli ali računali da je pravi trenutak za dodatni napad na svoju zemlju. Nije slučajno da su se tako umnožavali pritisci i oko naše spoljne politike.

- Te uvedite sankcije, te ogradite se od prijateljstva sa Kinom, uradite sve što tražimo, ja samo ne znam šta će nam država. Mislite da je dovoljno da nam pošaljete faks ili objavite na svom sajtu i tog dana mi moramo svi da se usaglasimo sa svakom vašom odlukom. Onda su unutar zemlje počeli da govore, računajući "eto njima prilike da se dočekaju vlasti u Beogradu". Onda su rekli "tražimo izbore", ja sam rekao "nemoguće, pre samo dva meseca ste rekli nećemo izbore". Onda su tražili izbore i prete ukoliko ne raspišemo izbore i to na beogradskom i parlamentarnom nivou da će izaći na ulice, da će nam lomiti kosti...

Šta je još predsednik Vučić pričao pročitajte ovde detaljno.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (40)

Loading
Nenad

03.03.2024 23:30

To samo moćna poruka i zajednička borba.

Kristina

03.03.2024 23:31

Srbija ničija sluga neće biti.

Ана

03.03.2024 23:56

Подршка председнику!

Ivana

04.03.2024 00:23

Bicemo ono cime si nas ti Aco ucio, da budemo prave patriote. Ucili smo od najboljeg naseg vodju u bolju buducnost.